Horoscop zilnic 21 septembrie 2020. Capricornii se regăsesc într-un triunghi amoros, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 21 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi ai sentimente contradictorii față de persoana iubită. Totodată, pot să apară unele dispute din cauza faptului că dai dovadă de posesivitate, iar acest lucru îl sufocă pe partener. Și chestiunile financiare, mai exact banii pe care îi deții împreună cu partenerul, își fac loc în agenda ta pe ziua de azi.

Taur

Începi săptămâna în forță și în cuplu și în relațiile parteneriale de la serviciu. Nu mai ești deloc dispusă să faci compromisuri și nu ții cont de părerea nimanui. Acest lucru va duce la tensiuni cu partenerul de viață, dar și cu cei cu care desfășori activități în sfera profesională.

Gemeni

Primești astăzi vești legate de un contract de colaborare, care se prelungește și respiri ușurată. Ai muncit mult și ți se recunosc meritele. În partea a doua a zilei, te preocupă starea de sănătate și faci niște programări la medic.

Rac

Contextul astral de astăzi te face mai sensibilă decât de obicei și dacă ți se aduc reproșuri, nu reacționezi tocmai bine, pentru că știi că ai muncit foarte mult și nu accepți să greșești. În partea a doua a zilei, ai putea să ai unele discuții în contradictoriu cu un prieten/ă.

Leu

Posibil astăzi să apară tensiuni între tine și partenerul de cuplu din cauza sferei profesionale și a faptului că-ți petreci mai mult timp la serviciu decât acasa. Mai mult de atât, dacă lucrezi de acasă, depășești cu mult timpul de lucru, iar de familie nu mai ai timp să te ocupi deloc.

Fecioară

Faci astăzi niște deplasări în scos administrativ, mergi la unele instituții publice pentru a obține documente oficiale sau deplasările tale ar putea avea legătură cu chestiuni care privesc școala copiilor. Oricare ar fi varianta, se anunță o zi aglomerată, cu stres și efort din partea ta să faci față provocărilor.

Balanță

Din punct de vedere financiar nu prea ești mulțumită. Poate și pentru că ai cheltuit destul de mult în ultima perioadă și nu ai știut să gestionezi rațional resursele de care dispuneai. Acum, odată cu începerea școlii, ai foarte multe cheltuieli. Și dacă nu ai copii, tot se vor ivi situații în care să trebuiască să faci niște investiții.

Scorpion

Cu Luna în semnul nașterii tale, astăzi este o zi în care te ocupi de tine și nu mai amâni chestiuni care te privesc. Chiar dacă pe parcursul zilei vei întâmpina unele blocaje sau amînări, dacă ești nevoită să faci niște deplasări, ai ambiția să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Săgetător

Dacă ai avut un weekend încărcat, astăzi te resimți și ar fi recomandat să-ți găsești timp și pentru odihnă. Dacă nu ai lucruri urgente de făcut, ar fi bine să-ți iei o zi liberă. Posibil să stai mai retrasă, să analizezi niște situații întâmplate de curând în familie, care te-au deranjat.

Capricorn

Cineva din anturajul tău se amestecă în relația ta de cuplu. Chiar dacă este bine intenționat și vrea să vă ajute să găsiți o cale de înțelegere, nu face decât să pună mai rău paie pe foc. Ar fi recomandat să ai un dialog deschis și sincer cu partenerul și să vă rezolvați problemele, fără intervenția altor persoane.

Vărsător

Pentru că afli unele secrete sau lucruri ascunse de către superiori, astăzi, ești putin mai reticentă și nu știi în cine să mai ai încredere la serviciu. Decizi să fii prudentă și să-ți faci treaba ca și până acum, până reușești să te dumirești.

Pești

Posibil astăzi să apară dispute cu prietenii din cauza mentalităților diferite. Este recomandat să nu abordezi subiecte, care pot duce la conflicte. Fii diplomată și dacă nu ești dispusă să asculți și opinia altora în anumite subiecte, amână-le pentru altă ocazie. 

Trending Review cu Daragiu - Episodul 38

related posts

Modifică setările cookies