Horoscop zilnic 21 septembrie 2021. Peștii sunt vedetele zilei, au noroc la bani și în dragoste, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 21 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna Plină de astăzi din zodia Pești te ajută să-ți faci un bilanț și te invită la o introspecție pentru a elimina din viața ta situațiile și persoanele care nu te mai ajută în evoluție. Totodată, pot să apară evenimente neprevăzute în relațiile de prietenie sau într-un proiect pe care îl desfășori cu cineva apropiat.

 

Taur

 

Luna Plină de astăzi din zodia Pești va aduce evenimente în sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și proiectelor pe termen lung, pe care le ai în desfășurare în sfera profesională. Pot să apară și surprize la nivelul conducerii firmei în care lucrezi sau ți se recunosc meritele muncii depuse pe o perioadă mai mare de timp.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care se perfectează în planul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, al imaginii și relației cu străinătatea. Poți înregistra un succes la serviciu sau ți se propune un contract, un job sau colaborarea într-un proiect nou, care are legătură cu sfera socială, sistemul educațional sau mediile online. Dialogurile cu șefii vor fi productive.

 

Rac

 

Luna Plină din zodia Pești se formează astăzi în sectorul asociat călătoriilor, deplasărilor în străinătate, studiilor, dar și experiențelor de viață, de pe urma cărora ai învățat lecții importante. Posibil să înregistrezi un succes prin obținerea unei diplome, atestat sau primești un răspuns favorabil de la o instituție de învățământ sau publică.

 

Leu

 

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, care se formează astăzi în sectorul asociat resurselor comune cu partenerul, a intereselor materiale. Pot avea loc un partaj, un proces, achitarea unui credit sau obținerea unui răspuns favorabil din partea unei instituții financiare. Sectorul intim este și el activat și vei iniția dialoguri privind relația de cuplu.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care se formează în sectorul relațiilor, parteneriatelor și căsătoriei. Se poate încheia o etapă în cuplu sau se rupe un contract profesional, dar poate să apară și o situație în urma căreia să treci la următorul nivel al relației cu partenerul de cuplu.

 

Balanță

 

Luna Plină din zodia Pești, care se formează astăzi, îți activeză sectorul muncii, al activităților curente de la serviciu, dar și starea de sănătate. Posibil să culegi roadele unor demersuri privind schimbarea unui job, să se încheie o etapă la actualul loc de muncă și să începi o activitate pe cont propriu cu schimbarea direcției profesionale. În ce privește starea de sănătate este posibil să observi o îmbunătățire a stării fizice.

 

Scorpion

 

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Pești și-ți aduce evenimente importante în sectorul sentimental, al iubirii, aventurii, romantismului, flirtului și copiilor. Se poate încheia o etapă în iubire sau poți trece la următorul nivel al relației. Totodată, iei hotărâri privind mărirea familiei sau poți afla că vei deveni părinte. Dacă ești singură, au loc evenimente neașteptate în planul amoros.

 

Săgetător

 

Luna Plină de astăzi din zodia Pești îți aduce evenimente importante în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Poți să ai niște dialoguri cu părinții privind patrimoniul și să ajungeți la un punct comun, dar și un dialog cu partenerul de cuplu privind planurile voastre de viitor.

 

Capricorn

 

Luna Plină din zodia Pești care se formează astăzi îți activează sfera asociată comunicării, acumulării de cunoștințe, informațiile, dezbaterile, deplasările și relațiile cu rudele. Posibil să ai parte de obținerea unor informații importante pentru planurile tale personale și profesionale.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul banilor și bunurilor pe care le deții. Posibil să ai o revelație privind un plan de finanțare sau modalități de suplimentare a veniturilor. O administrare mai bună a sumelor pe care le câștigi ar putea să te ajute să ai mai mulți bani in conturi. Totodată poți încasa sume importante de bani. 

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care te are în prim plan, deoarece vei fi vedeta zilei. Așadar, apar evenimente importante în sfera personală sau profesională, poți înregistra un succes într-o proiect. Totodată, se dinamizează și axa relațională, iar viața de cuplu devine prioritară pentru tine.

 Andreea Esca, față în față cu Mariul Manole

related posts

Modifică setările cookies