Horoscop zilnic 21 septembrie 2022. Leii vor să fie în centrul atenției și au idei originale, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 21 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimentele din ultima perioadă, din sfera profesională, ți-au adus oportunități financiare, care te-au ajutat să economisești, să pui niște bani în conturile de economii. La acest lucru a ajutat și aspectul armonios care s-a format între Venus, micul benefic, din casa muncii și Uranus, planeta surprizelor, în tranzit prin casa banilor.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi casa familiei și este posibil ori să ajungi acasă dintr-o călătorie sau o deplasare și să fii preocupată de treburile gospodărești, ori să primești o ofertă de a lucra la un proiect, acasă, în timpul liber. Trigonul pe care Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității, îl formează cu Venus, guvernatoarea ta, îți imprimă un nivel ridicat din punct de vedere al creativității. La serviciu, simți că-ți crește încrederea în tine atunci când ți se apreciază munca.

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să inițiezi niște dialoguri cu membrii familiei, să clarifici niște aspecte din trecut. Poți avea parte de o surpriză de la cineva, o rudă, care încearcă să reia legăturile, pentru că și-a dat seama de niște greșeli pe care le-a făcut. Tot astăzi se întrevăd și niște deplasări și rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei.

 

Rac


Luna, guvernatoarea ta, traversează casa banilor, așa că ai preocupări pentru bani, pentru administrarea unor sume. Pe de altă parte, trigonul care se formează între Venus, micul benefic, din casa comunicării, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa prietenilor și proiectelor de viitor, vine să-ți aducă surprinze de la/prin prieteni și o ofertă surpriză de a intra într-un nou proiect.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității și ai o dispoziție bună, optimistă, vrei să fii în centrul atenției, să strălucești. La serviciu ai idei originale pe care le împărtășești șefilor. Pe de altă parte, este posibil să ai șansa unor oportunități financiare însemnate, care vin cu surpriză datorită trigonului (aspect armonios) care se formează între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta surprizelor.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să rezolvi niște chestiuni birocratice, să susții un examen sau să pregătești o călătorie. S-ar putea să te caute un prieten mai vechi, care te invită în oraș. Trigonul pe care Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa personalității, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului vine să aducă niște răsturnări de situație, care să schimbe o situație în bine.


Balanță

 

Astăzi se anunță o zi în care socializezi mai mult și-ți dai întâlniri cu prietenii, participi la evenimente și te faci remarcată. Dacă ești singură, este posibil să apară o persoană de care să te simți atrasă din prima clipă.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa carierei și sferei socio-profesionale și formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din zodia Berbec. Așadar, este posibil să ai ajutor de la colegi într-un context profesional, un proiect nou sau o funcție pe care ai preluat-o de curând. În planul relațional este posibil să-ți faci planuri cu partenerul de cuplu, iar trigonul pe care Venus îl formează cu Uranus, planeta surprizelor, din casa relațiilor, îți poate aduce o răsturnare de situație în planul relațional.

 

Săgetător

 

Nu rata oportunitățile care vin spre tine în această perioadă, pentru că vei avea parte de ajutor într-un context profesional! Aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, din casa carierei, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii, vine să aducă evenimente bruște, neașteptate și o răsturnare de situație în favoarea ta.

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi bună să o petreci în compania partenerului de cuplu și să rezolvați anumite neînțelegeri sau situații care au adus tensiuni între voi în ultima perioadă. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, în aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa iubirii, îți poate aduce gânduri să pleci cu partenerul într-un minisejur romantic.

 

Vărsător

 

Posibil să te preocupe relația de cuplu astăzi, însă atenție la orgoliu, pentru că este posibil să întâmpini probleme în cuplu! S-ar putea să te ajute aspectul armonios, care se formează între Uranus, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, în tranzit prin casa intimității. Până la urmă realizezi că cea mai bună soluție este armonia și aplanarea conflictelor.


Pești

 

Astăzi se anunță o zi dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini și s-ar putea să n-ai timp nici să respiri până la finalul programului. Te ambiționezi să termini tot ce ți-ai propus, pentru că-ți vei lua câteva zile libere să te relaxezi alături de partener.

 

related posts

Modifică setările cookies