Horoscop zilnic 21 septembrie 2023. Leii își suplimentează veniturile, Peștii au parte de evenimente fericite în relația amoroasă 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 21 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Soarele în tranzit prin casa muncii formează, astăzi, un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din sectorul carierei și activităților profesionale. Ai un randament intelectual ridicat și reușești să finalizezi niște proiecte, care până acum ți se păreau dificile.

 

Taur 

 

Astăzi, ai o stare bună și ești dispusă să încerci activități noi de relaxare, distracție sau petrecere a timpului liber. Soarele în tranzit prin casa iubirii formează un aspect armonios cu Pluton, guvernatorul relațiilor, așa că este o zi favorabilă poveștilor de dragoste. Dacă faci parte dintr-un cuplu, poți reaprinde pasiunea. Dacă ești singură, flirtezi mai mult.

 

Gemeni

 

Soarele în tranzit prin casa vieții de familie formează astăzi un aspect armonios cu Pluton, din casa transformărilor profunde, și ai parte de o zi productivă și la serviciu și acasă, dacă te ocupi de treburile casnice. S-ar putea să faci niște investiții în casă, după ce te sfătuiești cu partenerul.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, discuțiilor, negocierilor, pentru că te faci înțeleasă și lași o impresie bună celor cu care interacționezi. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios, care se formează între Soarele în tranzit prin casa comunicării, care aduce energie, și Pluton din casa relațiilor și parteneriatelor.

 

Leu

 

Sectorul financiar te frământă de o perioadă bună de timp. Astăzi, însă, Soarele în tranzit prin casa banilor formează un aspect armonios cu Pluton, semn că vin vești bune pe partea financiară. S-ar putea să-ți suplimentezi veniturile sau să-ți vină niște bani din alte surse decât salariile.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai niște revelații, conștientizări legate de relația cu părinții sau rădăcinile. Aspectul armonios care se formează între Soarele, în tranzit prin casa personalității, și Pluton, planeta transformărilor profunde, îți aduce o stare bună și o putere interioară să poți depăși o situație, care te-a blocat în planul sentimental.

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să nu-ți dea pace niște gânduri, însă toate frământările de care ai parte, te ajută să lămurești o situație în familie sau cu cineva din trecut. În partea a doua a zilei, starea ți se îmbunătățește, dacă alegi să te înconjori de persoane optimiste.

Scorpion

 

Pentru că Soarele formează, astăzi, un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa comunicării, este o zi favorabilă pentru strategii și planuri de viitor. Ai multă încredere în tine că poți să-ți urmezi niște obiective profesionale și poți primi laude de la șefi pentru proiectele în care ești implicată.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează și astăzi semnul zodiacal, iar Soarele, în tranzit prin casa carierei și imaginii, trimite raze benefice către Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa banilor. Așadar, s-ar putea să primești propuneri de proiecte noi, care să mărească veniturile sau cineva să-ți returneze o datorie. Mai există și varianta în care ai surpriză că trebuie să plătești un impozit și suma să fie mai mică decât te-ai așteptat.

 

Capricorn

 

Chiar dacă Luna îți traversează casa subconștientului și nu prea ai dispoziție de nimic, aspectul armonios, care se formează între Soarele, în tranzit prin casa filosofiei de viață, și Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin zodia ta, vine să te ajute să-ți clarifici anumite chestiuni, să iei decizii bune într-un context personal sau profesional.

 

Vărsător

 

Soarele în tranzit prin casa intereselor financiare, a transformărilor profunde și a intimității, formează un aspect armonios cu Pluton, din casa frământărilor interioare, trecutului și introspecției. S-ar putea să ai inspirație într-un context financiar sau care ține de relație.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi, în care Soarele, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa planurilor de viitor, poate aduce evenimente fericite în relația de cuplu, în relațiile sentimentale sau de prietenie.

Modifică setările cookies