Horoscop zilnic 22 aprilie 2019. Leii întâlnesc o persoană care le schimbă viața, vezi ce se întâmplă cu Taurii 


Află ce îți prezic astrele pentru ziua de astăzi, luni, 22 aprilie 2019. 

Tag-uri:

BERBEC

 

Vei primi o suma importantă care te va bucura foarte tare. Acum este momentul cel mai potrivit să-ți începi afacerea la care visezi de mult timp. Ai grijă, însă, să nu te pripeșți când ai de luat vreo decizie. Abordează lucrurile cu calm și totul va fi bine.

 

TAUR

 

Este o zi perfectă pentru vizitat. Ai putea da o fugă până la marginea orașului să te mai recreezi și ca să scapi de aglomerația din oraș. Această ieșire te va încarcă cu energie și forțe proaspete pentru săptămâna care urmează.

 

GEMENI

 

Gemenii se gândesc astăzi să-și testeze competențele culinare. Se gândesc chiar să reinventeze o rețeta și să prepare feluri de mâncare, care îi aduc aminte de gustul copilăriei. Cert este că familia ta va fi foarte încântată de preparatele tale gustoase.

 

RAC

 

Astăzi va trebui să iei o decizie dacă vei continuă relația în care ești sau o vei încheia. În orice caz, ghidează-te după intuiție pentru că niciodată nu dai greș atunci când o urmezi. În final totul va fi bine.

 

LEU

 

Nativii Leu întâlnesc astăzi oameni noi care ar putea să le schimbe viața. Sfatul nostru este să profiți cât mai mult de fiecare relație pe care ți-o faci, pentru că niciodată nu se știe de unde vei avea de câștigat.

 

FECIOARA

 

Te gândești să-ți faci curățenia de primăvară atât în casă, cât și în viață. Astăzi îți vei sorta lucrurile  și le vei arunca pe cele pe care nu le mai folosești. În plus, tot acum vei începe să-i îndepărtezi pe cei care în ultima perioadă ți-au pus bețe în roate.

 

BALANȚĂ

 

Weekendul acesta capacitatea ta de învățare este la maximum. Deci, este momentul perfect pentru studiu. Poți începe să înveți despre domenii care înainte ți se păreau imposibil de aprofundat. 

 

SCORPION

 

Se anunță o zi plină de iubire, iar relația cu persoana iubită va trece la un alt nivel. Poate va logodiți sau chiar căsătoriți. Important este că astăzi o să va demonstrați unul altuia cât de mult va iubiți.

 

SĂGETĂTOR

 

După  weekendul plin de evenimente, este timpul să luați o pauză și să începeți să acordați  ami mult timp pentru a rezolva sarcinile de serviciu, mai ales că urmează o mini-vacanță de Paști.  Șefii pun presiune pe tien, iar asta nu te face deloc să te simți comod. 

 

CAPRICORN

 

Munciți din răsputeri că să terminați proiectul pe care l-ați început în urmă cu mult timp. Aveți însă grijă la detalii, pentru că știm cu toții că cele mai multe greșeli se fac pe ultima sută de metri. Însă stați liniștite că după muncă depusă, meritele nu vor înceta să apară.

 

VĂRSĂTOR

 

Varsatorii nu s-au odihnit măcar în weekend, dar acest lucru nu ne miră, pentru că toată lumea știe că ei muncesc atunci când toată lumea doarme. Perioada aceasta este foarte  productivă pentru voi, așa că profitați din plin de ea. 

 

 

PEȘTI

 

Va faceți planuri cu persoană iubita pentru viitor. Va gândiți să achiziționați o casă sau poate chiar să faceți un copil. Oricum ar fi, astrele au o poziție favorabilă pentru ducerea planurilor la bun sfârșit.

related posts

Modifică setările cookies