Horoscop zilnic 22 aprilie 2021. Peștii fac lucruri pe care le vor regreta mai târziu, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 22 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ieri ai traversat o zi mai dificilă, astăzi vei putea culege roadele unor demersuri pentru negocierea unor contracte sau încheierea unor parteneriate. Ești deschisă comunicării, cooperării și înțelegerii. Îți concentrezi energia spre activități cu rezultat imediat și ai un randament intelectual ridicat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării cu șefii, pentru întâlniri cu persoane influente,  activități intelectuale sau tranzacții comerciale. Poți face progrese într-o activitate nouă sau într-o activitate deja începută sau amânată. Relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc.

 

Gemeni

 

Sectorul comunicării, negocierii și deplasărilor pe distanțe scurte este susținut astăzi și tot ce întreprinzi va avea un rezultat bun. Ești hotărâtă, fermă, iei initiative și pui în aplicare niște planuri. În prima parte a zilei, este posibil să te confrunți cu o situație apărută în sfera profesională, însă lucrurile se vor aranja astfel încât ai succes în orice inițiativă personală.

 

Rac

 

Primești vești despre bani încă de la prima oră. La serviciu, nu ești prea mulțumită de o situație care apare. Soliciți să fii plătită suplimentar pentru proiectele sau sarcinile care ți s-au dat în plus. Dacă știi cum să pui problema, vei obține ceea ce soliciți.

 

Leu

 

Luna îți va traversa zodia în prima parte a zilei și vei fi preocupată de activitățile din sfera profesională și de cum te poți pune în valoare. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei și devii interesată de regimul banilor pe care îi câștigi. În ce privește sfera sentimentală, ai un blocaj în exprimarea sentimentelor.

 

Fecioară

 

Astăzi, pui la cale o strategie privind returnarea unei datorii. Totodată, afli niște secrete de la locul de muncă, pe care șefii ți le împărtășesc. Aceștia intenționează să te mute într-un alt departament sau îți propun să faci altceva.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi permite îmbunătățirea relațiilor cu șefii și implicarea în noi proiecte, de pe urma cărora vei obține venituri suplimentare. Este o zi excelentă pentru a prelua inițiativa și a pune în aplicare anumite planuri. În partea a doua zilei, sunt favorizate relațiile afective.

 

Scorpion

 

Relațiile cu prietenii sunt bune astăzi. La fel și cu colegii de serviciu, în ajutorul cărora o să sari să îi ajuți într-o situație. În ce privește direcția profesională pe care vrei să o urmezi, aceasta are legătură cu unele evenimente care s-au întâmplat la locul de muncă. Îți dorești să lucrezi pe cont propriu, să nu mai ai șefi, să ai programul tău și libertate de mișcare.

 

Săgetător

 

Aglomerarea de planete din casa muncii, îți aduce, astăzi, preocupări pentru sarcinile de serviciu și pentru implementarea unei strategii pe termen mediu. Posibil să ai colegi noi și în următoarea perioadă să trebuiască să le predai o parte din sarcinile tale. În partea a doua a zilei, amâni o plecare în interes de serviciu.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să intri în posesia unor bani, care îți prind foarte bine. Posibil să vină dintr-o moștenire sau niște rude mai în vârstă să-ți ceară să le administrezi fondurile pe care le dețin. Și părinții se oferă să-ți dea niște bani sub formă de cadou cu ocazia sărbătorilor, așa că ți-ai asigurat bugetul pentru cele ce ai nevoie în următoarea perioadă.

 

Vărsător

 

Relația cu partenerul de cuplu devine tensionată și conflictuală atunci când nu este de acord cu solicitările tale privind chestiunile gospodărești sau administrarea banilor pe care îi aveți în comun. Aveți un blocaj în comunicare și dacă continuați cu disputele, va interveni și răceala afectivă, așa că mai bine renunțați la orgolii și cooperați!

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți demonstrează că lucrurile se pot schimba brusc și orice schimbare de plan sau eveniment neprevăzut te va irita. Ești pe cale să faci lucruri pe care ai putea să le regreți mai târziu, așa că mai bine gândește-te de două ori înainte să iei o decizie. Fii mai flexibilă și vei vedea că există soluții la problemele cu care te confrunți!

 

related posts

Modifică setările cookies