Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Balanțele au șansa să-și refacă viața sentimentală, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 22 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi vine cu vești bune privind salarizarea sau intrarea unor sume de bani, pe care nu le așteptai așa repede. S-ar putea să negociezi și un contract în favoarea ta. Relația cu partenerul este bună și s-ar putea să te implici într-un proiect pe termen scurt cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Vești bune îți parvin astăzi de la o instituție publică, de învățământ, din străinătate sau privind un schimb de experiență profesional. Din punct de vedere financiar stai bine, banii vin, dar și ai multe cheltuieli, așa că nu vor sta prea mult în conturile tale. Pe seară, dialogul cu o persoană, pe care o cunoști întâmplător, te pune pe gânduri, iar dacă ești singură, s-ar putea să vrei mai mult decât o discuție amicală.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, a banilor care provin din alte surse decât salariile, din cardurile de credit. S-ar putea să ai de cumpărat ceva de valoare mai mare pentru casă, poate repari mașina sau cumperi una nouă.

 

Rac

 

Astăzi, ai o relație bună cu partenerul de cuplu și s-ar putea să pui la cale o surpriză pentru acesta împreună cu prietenii. Vă tentează să organizați o petrecere undeva în afara orașului, să plecați cu un grup mai mare de prieteni la distracție.

 

Leu

 

Se anunță o zi mai dificilă la locul de muncă. Dai dovadă de multă responsabilitate în activitățile profesionale și cooperezi bine cu niște schimbări, care au loc la nivelul conducerii firmei sau în ce privesc activitățile curente. Și partenerul s-ar putea să vină cu vești de schimbare a locului de muncă. Mai mult de atât, este tentat să schimbe și domeniul în care lucrează, să accepte o nouă provocare.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să primești o invitație de a-ți petrece un weekend în afara țării. Ești foarte încântată de cadoul primit de la un prieten sau de la o rudă. Dacă ești singură, cineva din anturaj îți face cunoștință cu o persoană cu care rezonezi în ce privesc principiile, viziunea despre viață și convingerile. Aveți pasiuni comune și deja faceți planuri pentru a petrece mai mult timp împreună.

 

Balanță

 

Astăzi se anunță multă treabă acasă, mai ales dacă te pregătești pentru o masă în familie. În planul amoros, s-ar putea să amâni o întâlnire pentru weekend, să ieși la o plimbare sau la o masă în oraș. Dacă ești singură, astrele îți oferă șansa să-ți refaci viața sentimentală sau să reînvii pasiunea în cuplu.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță un eveniment fericit în planul amoros. Lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de tine și parcă ai și uitat că ai traversat o perioadă, în care ai fost nemulțumită în dragoste, în cuplu. Norii grei s-au dus. Acum este senin în viața ta și-ți propui să faci tot ce-ți stă în putere să rămâna așa.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente fericite în familie, în relațiile  cu părinții sau privind o tranzacție imobiliară. Chiar dacă nu ai perfectat termenii contractului, dacă ești pe cale să cumperi, să vinzi sau să închiriezi un imobil, tot ai motive de fericire și decizi să-ți împărtășești bucuria cu ceilalți membrii ai familiei.

 

Capricorn

 

Și astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți asumi responsabilități, rezolvi o serie de probleme de serviciu, participi la evenimente importante, discuții cu șefii sau poate ai legături profesionale cu străinătatea. Primești niște sfaturi utile și ai dialoguri cu oameni cu mai multă experiență ca a ta. Este o zi bună de afirmare și recunoaștere a meritelor.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele nemulțumiri în cuplu, legate de administrarea treburilor casnice împreună cu partenerul. Recomandarea astrelor este să ai un dialog cu partenerul, în care să îi spui ce te apasă, ce nu-ți convine, până să se adune prea multe și să ai o răbufnire, să iasă un conflict, o criză, pe care să nu o mai poți gestiona.

 

Pești


S-ar putea, astăzi, să te alături unui grup de prieteni, care pleacă într-o minivacanță. Deplasările pe distanțe scurte sunt susținute, iar distracția este garantată. Posibil să nu stai foarte bine la capitolul bani, pentru că ai făcut niște investiții, dar reșusești să te descurci. Totul este să fii deschisă să socializezi mai mult și să lași grijile acasă, pentru a te distra pe deplin.

 

related posts

Modifică setările cookies