Horoscop zilnic 22 aprilie 2023. Balanțele trebuie să discute chestiuni despre viața intimă cu partenerul de cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte din zi se activează sectorul financiar și este posibil să apară evenimente neprevăzute, să închei un contract, să decizi să semnezi un alt contract, care să te mulțumească din punct de vedere financiar. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Gemeni și susține comunicarea, negocierile, deplasările și interacționarea cu ceilalți.

 

Taur

 

Posibil să surprinzi astăzi pe toată lumea prin deciziile pe care le vei lua. Nu asculți de sfaturi și nu ții cont decât de ce simți, de o analiză la care ai lucrat în ultima perioadă. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în casa banilor și este favorizată o negociere importantă. Și-n planul relațional, este posibil să faci niște schimbări, pe care I le comunici partenerului.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să petreci timpul cu familia, să apară evenimente neprevăzute sau deplasări și să cooperezi cu aspectele. În prima parte din zi nu te afli într-o dispoziție prea bună. Poate și pentru că îți aduci aminte din trecut diverse situații și încerci să gestionezi cât mai bine sentimentele și trăirile. După prânz, însă, Luna ajunge în zodia ta și ți se schimbă și dispoziția.

 

Rac

 

În prima parte a zilei, te preocupă pregătirea unei petreceri sau vrei să faci o surpriză unui prieten. Posibil să cheltui și o sumă de bani dacă participi la un eveniment important din viața unui prieten. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în sectorul subconștientului, ți se schimbă deodată dispoziția și deși ești înconjurată de oameni dragi, ai nevoie de liniște și să-ți recuperezi energia.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neprevăzute în raport cu șefii sau cu activitățile profesionale. Și-n planul relațional este posibil să existe unele tensiuni sau o comunicare defectuoasă, pentru că nu ești atentă la ce-ți comunică partenerul. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în casa prietenilor și proiectelor de viitor și ești inspirată să demarezi un proiect sau să te vezi cu prietenii, să pui la cale plecarea într-un minisejur.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri de principii și credințe. De asemenea, s-a putea să faci niște deplasări la distanță, unde este posibil să apară evenimente neprevăzute. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze casa imaginii și s-ar putea să fii în centrul atenției grupului cu care te întâlnești. Atenție la ce idei împărtășești, să nu-ți strici imaginea, dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu ceilalți!

 

Balanță

 

În prima parte din zi ești preocupată de niște chestiuni financiare, să faci ordine, să te sfătuiești cu partenerul vis-à-vis de niște investiții pe care vreți să le faceți în perioada următoare. De asemenea, s-ar putea să deschizi și discuții despre teme intime/relaționale, să clarificați anumite chestiuni, dacă tot retrogradează Mercur prin acest sector.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce surprize sau evenimente neașteptate din partea partenerului de cuplu, discuții care te iau prin surprindere. În partea a doua a zilei, ai niște nemulțumiri legate de casă, pentru că ai nevoie de resurse financiare să poți demara o reamenajare. S-ar putea să primești o sumă de bani de la familie sau un cadou întârziat.

 

Săgetător

 

În prima parte din zi este posibil să fie nevoie să lucrezi, să apară niște chestiuni urgente pentru serviciu, să faci niște deplasări neașteptate sau să dai o mână de ajutor unei rude, care are o problemă de sănătate. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în casa relațiilor și-ți rezervi timp partenerului de cuplu.

 

Capricorn

 

Sectorul sentimental este activat în prima parte din zi și s-ar putea să ai parte de evenimente sau situații neprevăzute, pentru că din configurația astrală face parte Uranus, planeta neprevăzutului. Și discuțiile cu partenerul pot fi foarte sincere și deschise și să te uimească anumite opinii ale acestuia. În partea a doua a zilei, ești preocupată de treburile gospodărești sau de niște sarcini de serviciu restante.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat casei, activităților gospodărești, patrimoniului, relațiilor cu părinții este activat în prima parte din zi și este posibil să apară unele situații sau discuții tensionate cu părinții sau cu alte rude cu care deții ceva la comun. Nu te lansa in dialoguri care pot duce la conflicte! În partea a doua a zilei, lucrurile se mai liniștesc, mai ales că Luna traversează zodia Gemeni, respectiv casa distracției și relaxării.

 

Pești

 

Sectorul comunicării este susținut astăzi de planete și s-ar putea să ai parte de vești sau informații surpriză, care vizează casa, viața de familie. Este posibil să fii tentată să faci niște cumpărături mai mari pentru casă, însă nu te grăbi, pentru că este Mercur retrograd și s-ar putea să te răzgândești și să fie mai greu să schimbi sau să-ți recuperezi banii.

related posts

Modifică setările cookies