Horoscop zilnic 22 august 2020. Berbecii vor să renunțe la partener, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Planurile tale de astăzi visează chestiuni care au legătură cu locuința, viața de familie și regimul unui imobil sau teren. Posibil să ai gânduri de a renunța la unul dintre partenerii cu care desfășori activități împreună, din cauza unor neînțelegeri.

Taur

Posibil astăzi să fie o zi plină, mai ales în planul profesional. Deși este zi liberă, vei fi nevoită să muncești. Pe seară, dacă ieși cu un grup de prieteni, stabilești contacte noi și vei câștiga mai ușor bani.

Gemeni

Primești o sumă de bani de la cineva din familie, dar se dovedește a fi insuficientă pentru planurile tale de astăzi. În această perioadă ai cheltuit mai mult pe activități de relaxare, vacanțe și ieșiri cu prietenii.

Rac

Primești astăzi o propunere tentantă de job și ceri și sfatul cuiva din familie. Vrei mai mulți bani, însă proiectul în care ar trebui să te implici este al unui prieten și nu vrei să amesteci lucrurile. În planul personal, lucrurile merg așa  cum îți dorești.

Leu

Ar trebui să faci astăzi niște deplasări, însă cineva din familie are nevoie de tine, așa că îți anulezi planurile. Ești destul de irascibilă când interacționezi cu ceilalți și ar fi recomandat să fii atentă ce spui, să nu strici relațiile.

Fecioară

Primești astăzi o sumă de bani de la cineva de la care nu te aștepti sau ți se propune să participi la un proiect, care ar putea să-ți suplimenteze veniturile. În partea a doua a zilei, mergi la shopping să cumperi un cadou, însă vei avea surpriza să coste mai mult decât ai estimat.

Balanță

În prima parte a zilei ai o dispoziție bună și reușești să rezolvi o serie de treburi gospădărești. În planul personal, te confrunți cu unele temeri și ar fi recomandat să nu iei decizii importante până nu te lămurești ce anume vrei de la partener.

Scorpion

Astăzi, meditezi mai mult și începi să-ți faci planuri de viitor. Vrei să investești în tine, să te perfecționezi profesional și ești determinată să-ți atingi obiectivele până la finalul anului. Pentru acest lucru îți faci un plan de lucru și promiți să te ții de el.

Săgetător

Astăzi, ieși cu prietenii, iar dialogurile vor duce inevitabil la sfera profesională și la ce ați putea face să câștigați mai mult. Cineva din anturaj îți propune o colaborare și promiți să te gândești dacă te poți implica, dacă ai timpul necesar, pentru că nu vrei să încurci.

Capricorn

Astăzi, ești în centrul atenției, pentru că Luna îți traversează casa imaginii și a statutului personal, așa că vei ieși cu ceva în evidență. Sau poate partenerul de cuplu înregistrează un succes la serviciu și ieșiți să sărbătoriți cu prietenii.

Vărsător

Contextul astral de astăzi, cu Luna în casa călătoriilor, nu face decât să-ți deschidă pofta de aventură, de a pleca într-o vacanță și de a trăi viața la cote înalte. Așadar, iei legătura cu prietenii și organizați o excursie de câteva zile.

Pești

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru situația banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu. Poate vă pregătiți de o vacanță și aveți de pus la punct ultimele detalii și de făcut cumpărături. Atenție cum gestionați bugetul pe care îl aveți!

Share în bucate îți arata cum să pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"

related posts