Horoscop zilnic 22 august 2022. Fecioarele singure au șansa să-și găsească jumătatea, ce se întâmplă cu Berbecii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 22 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Trigonul care se formează astăzi între Mercur, în tranzit prin casa muncii, și Pluton, în tranzit prin casa carierei și relațiilor cu superiorii, vine să rezolve unele chestiuni profesionale, pe care le amânai. Contextul astral îți oferă o voință puternică să-ți urmărești obiectivele profesionale. În partea a doua a zilei, apare o situație în familie și ești nevoită să faci niște deplasări.

 

Taur

 

Mercur în tranzit prin sectorul sentimental, al valorificării unei pasiuni, intră astăzi într-un trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa principiilor și convingerilor. Ai  avut nevoie de niște schimburi de idei și experiențe, care să-ți schimbe perspectiva asupra vieții, iar acum vezi lucrurile cu totul diferit.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă banii și încasarea unor sume. Este posibil să faci niște demersuri la un notar sau la o instituție publică. În planul financiar, trigonul care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Pluton din casa intereselor financiare, ar putea să-ți aducă intuiție într-un context financiar.

 

Rac

 

Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește pe zi ce trece, iar comunicarea este foarte bună. Poate și datorită trigonului, care se formează între Mercur din casa comunicării și Pluton din casa relațiilor. Este momentul să faceți planuri de viitor, pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești bune de la serviciu sau dacă ești în căutarea unui job, recomandarea vine printr-un prieten. Trigonul care se formează între Mercur din casa banilor și Pluton din casa muncii, vine să ajute în negocieri, să obții beneficii financiare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relațiile de prietenie. Posibil să faci o vizită sau să primești musafiri, care-ți pot face o surpriză. Trigonul care se formează între Mercur din casa personalității cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, te ajută să fii deschisă spre o relație dacă ești singură.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri importante cu superiorii legate de mărirea volumului de muncă de la serviciu și despre faptul că timpul tău liber s-a micșorat. În altă ordine de idei, trigonul care se formează între Mercur din zodia Fecioarei, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, ar putea să-ți aducă o soluție pentru rezolvarea unor chestiuni familiale, locative.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi te ajută în planurile și proiectele de viitor. Trigonul care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, guvernatorul tău, în tranzit prin casa comunicării, îți aduce idei, voință puternică și o gândire profundă în rezolvarea unor situații sau chestiuni dificile la locul de muncă.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi sectorul financiar, al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Trigonul care se formează între Mercur din sfera profesională și Pluton din casa financiară, îți poate aduce discuții sau negocieri profitabile legate de încheierea unor contracte.

 

Capricorn

 

S-ar putea ca astăzi să nu fii în cea mai bună formă atunci când discuți cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Însă, trigonul care se formează între Mercur, planeta comunicării, din casa principiilor și convingerilor și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității, ar putea să-ți aducă idei și soluții salvatoare, prin care să aplanezi un concflict.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile de la serviciu. Starea de sănătate s-ar putea să nu fie prea bună, dacă te suprasoliciți, așa că mai bine ocupă-te doar de priorități! Trigonul care se formează între Mercur din casa transformărilor profunde, cu Pluton din casa subcontientului, izolării și trecutului, vine să te ajute să te reechilibrezi. Posibil să primești mesaje sub formă de vis sau să ai niște revelații. De asemenea, ești interesată să afli niște informații și cauți adevărul.

 

Pești

 

Trigonul care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor de prietenie și planurilor/proiectelor de viitor, vine să te ajute, să-ți ofere voință, determinare să-ți urmezi obiectivele stabilite împreună cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități.

related posts

Modifică setările cookies