Horoscop zilnic 22 decembrie 2015. Leii au parte de o zi linistita, iar Balantele profita de vacanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 decembrie 2015. 


BERBEC

Inceputul de forma de gaseste intr-o forma de zile mari. Ai terminat pregatirile pentru Craciun, ai achizitionat cadourile pentru cei dragi, iar acum te poti bucura linistita de aceasta perioada. 

TAUR

Revin niste probleme de sanatate mai vechi. Te confrunti cu niste dureri de cap insuportabile, motiv pentru care te decizi sa mergi la medic pentru un control amanuntit. 

GEMENI

Pentru tine inca nu a venit vacanta, iar astazi se pare ca ai o zi destul de incarcata la job. Ai ramas cu cateva proiecte in urma, de aceea esti nevoita sa lucrezi la capacitate maxima. 

RAC

Ai lasat cumparaturile pentru sarbatori pe ultima suta de metri. Astazi incerci sa rezolvi aceasta problema, iar majoritatea timpului il petreci prin magazine, pentru achizitionarea celor necesare. 

LEU

Ai parte de o zi destul de linistita, in care te bucuri de timp de calitate alaturi de partenerul de viata, dupa o perioada destul de aglomerata, in care v-ati vazut destul de rar. 

FECIOARA

Astrele sunt de partea ta, de aceea ar trebui sa profiti de aceasta oportunitate. Fie ca este vorba despre o investitie financiara, fie ca este vorba despre un proiect personal, nu rata aceasta sansa. 

BALANTA

Esti in concediu si ar fi cazul sa profiti din plin de el, mai ales ca in ultimele luni ai muncit intr-un ritm alert, la niste proiecte importante de la job.  

SCORPION

Trebuie sa finalizezi neaparat un proiect de la job, insa nu ai nicio idee si nici prea mult chef de munca. Incearca sa te organizezi mai bine, altfel vei avea probleme. 

SAGETATOR

Primesti o veste importanta din partea unei persoane apropiate, iar asta reprezinta un motiv foarte bun de petrecut. Seara iesiti in oras alaturi de amici. 

CAPRICORN

Te intalnesti cu o prietena pe care nu ai mai vazut-o de ceva vreme, motiv pentru care seara faceti o intalnire cu amicii comuni, la care va simtiti foarte bine. 

VARSATOR

Incepi pregatirile pentru sfarsitul de saptamana. Vei avea destul de multi musafiri, de aceea trebuie sa iti organiezi activitatile in asa fel incat sa termini totul la timp. 

PESTI

Se apropie sfarsitul de an si iti doresti din suflet sa te impaci cu un coleg de la munca cu care te-ai certat de ceva vreme, insa se pare ca nu ai nicio sansa. 

related posts

Modifică setările cookies