Horoscop zilnic 22 decembrie 2020. Peștii se implică în proiecte noi, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 22 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale se dinamizează de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn. Ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională, pentru a te face remarcată sau a atrage potențiali parteneri în diverse proiecte.

 

Taur

 

De astăzi, de când Soarele intră în zodia Capricorn, se dinamizează sectorul asociat studiilor, cunoașterii, filosofiei și sistemului de valori personale, semn că preocuparea ta principală va fi obținerea unui atestat profesional/diplomă, înscrierea la niște cursuri de dezvoltare/perfecționare profesională sau schimburi de experiență.

 

Gemeni

 

Odată cu intrarea Soarelui, de astăzi, în zodia Capricorn, în sectorul care reprezintă avantajele materiale, moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul și alte persoane, taxele, impozitele, urmează o perioadă, de o lună de zile, în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară.

 

Rac


Sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri începe să se dinamizeze de astăzi, de când Soarele își face intrarea în zodia Capricorn. Astfel, relația de cuplu devine importantă, iar în parteneriatele de afaceri ar putea să apară schimbări.

 

Leu

 

Sectorul asociat sănătății și locului de muncă se activează de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Capricorn. La serviciu vei fi determinată să-ți urmezi obiectivele. În ceea ce privește sănătatea, este recomandat să adopți unui stil de viață sănătos. 

 

Fecioară

 

De astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Capricorn, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, dacă ești părinte de relația cu copiii și te vei implica mai mult în activități de creație și artistice. Posibil să valorifici o pasiune, din care poți obține avantaje materiale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Capricorn, preocupările tale principale, în următoarea lună, vor fi familia, viața de familie, relația cu părinții și regimul unei locuințe. Ești invitată de către astre să găsești un echilibru între carieră și familie.

 

Scorpion

Începînd de astăzi, Soarele, energia, ajunge în zodia Capricorn și va dinamiza sectorul asociat deplasărilor, comunicării și schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe și relația cu frații. Așadar, vei fi preocupată să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizontul cunoașterii și să-ți îmbunănătățești relația cu frații.

 

Săgetător

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă se dinamizează de astăzi, de când Soarele intră în zodia Capricorn. Vei fi determinată să-ți suplimentezi veniturile, prin activități extraprofesionale.

 

Capricorn

 

Dacă până acum nu prea ai fost în apele tale, ai stat mai mult izolată cu gândurile tale, de astăzi de când Soarele ajunge în semnul nașterii tale, vei prinde viață, energie, putere și determinare să începi proiecte noi. Totodată, dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații. 

 

Vărsător

 

De astăzi, Soarele va traversa zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat subconștientului și meditației, așa că este un prilej bun pentru a-ți analiza viața. Introspecția te va ajuta și este recomandat să lași în urmă lucrurile și persoanele care te țin în loc. Ai timp o lună de zile pentru a face un plan, pe care să-l lansezi atunci când Soarele va ajunge în semnul nașterii tale.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Capricorn și îți activează sectorul asociat proiectelor, planurilor de viitor și prietenilor. Posibil să te implici, împreună cu niște prieteni, în proiecte noi. Totodată, poți relua un proiect personal mai vechi.

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies