Horoscop zilnic 22 decembrie 2021. Scorpionii sunt în centrul atenției la serviciu și-n familie, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 22 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți dinamizează casa asociată vieții afective și vei avea emoții puternice la revederea unei persoane din trecut. Dacă ești implicată într-un proiect de creație, vei avea inspirație. Dacă ești părinte, vei primi o surpriză din partea copiilor.

 

Taur

 

Se anunță o zi cu multe pregătiri legate de o plecare în străinătate sau la rude. Dacă ai amânat să pleci anul acesta într-o stațiune, la relaxare, te ocupi de pregătiri pentru masa de Crăciun. Vei avea mulți musafiri la masă și vrei să îi impresionezi cu niște rețete pe care le-ai tot exersat în ultima perioadă, să nu dai greș.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi foarte bună din punct de vedere intelectual, al dialogurilor și dezbaterilor.     S-ar putea să recuperezi foarte mult din urmă, dacă ai avut sarcini restante. Totul decurge conform planurilor tale, așa că nu-ți rămâne decât să te bucuri că vei petrece sărbătorile în liniște, fără să te gândești la chestiunile profesionale. Atenție totuși la comunicare, pentru că este posibil să reacționezi nu tocmai plăcut dacă ești provocată!

 

Rac

 

Ești preocupată, astăzi, de un context financiar, de unele chestiuni bănești, de obținerea unor beneficii pe care le-ai discutat cu șefii. În partea a doua a zilei, s-ar putea să întâmpini o problemă în cheltuirea unor sume de bani, din cauza partenerului care nu este de acord cu deciziile tale. Posibil să fie nevoie să-l convingi să coopereze.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și-ți imprimă optimism, încredere și determinare în obținerea unor interese. Chiar dacă apar unele confruntări cu șefii, la care te așteptai, îți păstrezi cumpătul. Ai încredere în tine și-ți spui opiniile, încercând să rezolvi o situație care trenează de mai mult timp.

 

Fecioară

 

Se anunță o zi în care pot să apară surprize mai puțin plăcute, care au legătură cu starea de sănătate. Dacă te-ai suprasolicitat în ultimele zile cu pregătirea mesei de Crăciun, cumpărături și curățenie, astăzi este momentul să iei o pauză. Oricât de mult vrei să-ți continui treaba, nu vei mai putea până nu-ți reîncarci bateriile.

 

Balanță

 

Astăzi, faci planuri cu familia, legate de administrarea unui imobil, de patrimoniu, punerea în ordine a unor acte. S-ar putea să primești ajutor de la un prieten, care-ți dă niște sfaturi utile privind luarea unor decizii pe termen lung. Atenție, că vei avea tendința, în partea a doua a zilei, să impui niște reguli membrilor familiei și acest lucru nu poate aduce decât tensiuni între voi.

 

Scorpion

 

Ești în centrul atenției, astăzi, la serviciu, în familie, în cercul de prieteni, într-un grup de studiu și-ți demonstrezi abilitățile și experiența acumulate. Dacă trebuie să susții o lucrare sau un proiect în fața unor colegi sau a unui public, vei impresiona prin cunoștințe și atitudine. Într-un cuvânt: vei străluci.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi cu drumuri, deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni birocratice, să obții documente de la o instituție financiară sau juridică. Ai nevoie să intri în posesia unor sume de bani, să ți se returneze, să se facă niște modificări. Ești determinată, dar și optimistă că vei rezolva ce ți-ai propus.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi în care te simți generoasă. Inviți pe cineva în oraș, prieteni, membri ai familiei și le faci cinste. Te amuzi de tot ce-ți iese în cale, iei totul în joacă dacă apar și lucruri mai puțin plăcute și nu lași să-ți strice voia bună și fericirea cu care te-ai trezit dimineață.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce energie să faci o schimbare în viața de cuplu. Dacă ești singură și ai ținut secretă o relație, acum este posibil să o faci vizibilă. Planurile tale de viitor vor suferi o serie de schimbări bruște. Nu de alta, dar adori schimbările și surpriza.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesională, pentru relațiile cu colegii sau cu șefii, relații care pot fi marcate de o atitudine în care să le demonstrezi că ești superioară. Dacă șefii îți vor da niște responsabilități noi, nu te lași intimidată și ripostezi, pentru că nu vrei muncă în plus fără să fii platită corespunzător.

related posts

Modifică setările cookies