Horoscop zilnic 22 decembrie 2022. Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 22 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Soarele în tranzit prin casa principiilor formează astăzi un aspect dizarmonic cu Jupiter din casa personalități tale. Posibil să fii la un moment dat, pe parcursul zilei, într-o situație în care să nu știi ce decizie să iei, pentru că nu ai toate datele problemei. Pe de altă parte, aspectul armonios care se formează între Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce sume neașteptate de bani în conturile tale, dar și întâlnirea cu o persoană cu care să fie dragoste la prima vedere.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, pe de o parte, dezamăgiri de la prieteni sau într-un proiect la care lucrezi. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta surprizelor, așa că este posibil să înregistrezi un succes, să te faci remarcată. Dacă ești singură, este posibil să te îndrăgostești sau reîndrăgostești de partener.

 

Gemeni

 

Luna formează astăzi un aspect dizarmonic cu Neptun din casa carierei și superiorilor și s-ar putea să ai o dezamăgire legată de o decizie luată de către șefi, care privește programul sau sarcinile pe care trebuie să le desfășori în perioada următoare. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea casei sentimentale, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că așteaptă-te să apară cineva din trecut sau cunoscut într-o conjunctură neașteptată și să începi o relație secretă.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și s-ar putea să ai mai multe sarcini de terminat, să te încadrezi într-un termen. Urmează mai multe zile libere și trebuie să fii la zi cu tot. Nu te ambala prea tare dacă relațiile cu colegii nu sunt prea bune, pentru că nu vei face decât să te enervezi și să-ți scadă randamentul! Pe de altă parte, ai satisfacții în planul relațional.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să apară unele nemulțumiri în planul sentimental, dezamăgiri și poate dispute, dacă nu reușești să te abții să dai curs unor conflicte.  La serviciu muncești cu spor și ai rezultate, șefii le apreciază, însă încearcă să nu faci exces de zel, că este posibil să-ți fie afectată starea de sănătate. 

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să muncești prea mult și să nu primești niciun ajutor de la familie. Deși partenerul îți oferă ajutorul mai târziu, nu vrei să-l mai primești, din orgoliu, să demonstrezi că te descurci și singură. Sfatul astrelor este să lași de la tine și să primești ajutor, chiar dacă vine de la o persoană cu care ai avut dispute. Pe seară, primești vești de la grupul de prieteni, care stabilesc o întâlnire în zilele libere după Crăciun.

 

Balanță

 

Luna în tranzit prin casa comunicării formează un aspect tensionat cu Neptun din casa muncii, așa că este posibil să nu reacționezi foarte bine în relația cu colegii care nu-și fac treaba și te încurcă și pe tine. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect cu Uranus din casa intereselor financiare, fiind posibilă încasarea unei sume de bani venită neașteptat.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să faci mai multe cheltuieli pentru cadoul partenerului de cuplu. Ții neapărat să îi faci o surpriză. Și de la serviciu este posibil să primești mai multe cadouri, dacă organizați Secret Santa și te distrezi de minune cu echipa din care faci parte. 

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să fii foarte agitată, să rezolvi o serie de activități la serviciu, să termini ce ai de făcut pentru a te bucura în tihnă de sărbători și de petrecerea timpului cu familia. Se întrevăd și intrarea unor sume importante de bani în conturile tale, dar și cheltuieli pe măsură.


Capricorn

 

Posibil astăzi să apară unele tensiuni cu cineva din familie și vei încerca să aplanezi niște conflicte, să lași de la tine. Treci peste anumite diferențe de mentalitate și înțelegi că nu ai cum să fii pe aceeași lungime de undă cu cineva dintr-o altă generație. În planul sentimental, traversezi o perioadă fericită.

 

Vărsător

 

Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare formează un aspect tensionat cu Jupiter din casa comunicării, așa că nu este o zi favorabilă socializării. Vrei să stai izolată, să-ți vezi de ale tale, fără să fii deranjată. În ce privește familia și rudele, lucrurile par că încep să reintre în normal.

 

Pești

 

Aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, plansat in casa prietenilor, îl formează astăzi cu Jupiter, din casa banilor, vine să aducă pregătiri pentru o petrecere sau o plecare în afara orașului cu prietenii. Ai grijă la buget și nu cheltui tot ce ai câștigat luna aceasta!

related posts

Modifică setările cookies