Horoscop zilnic 22 februarie 2020. Balanțele pun mâna pe o sumă de bani frumoasă, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 februarie 2020.


Berbec

Posibil astăzi să refuzi niște ieșiri din cauza lipsei banilor, mai ales că lipsa lor te poate pune pe gânduri să cauți soluții pentru a-ți suplimenta veniturile.  Ești destul de iritată și nu accepți de la partener niciun sfat cu privire la carieră și la activitățile casnice.

 

Taur

Contextul astral de astăzi îți poate aduce unele probleme de relaționare cu partenerul de cuplu sau cu membrii familiei, iar starea ta să nu fie una tocmai bună. Dacă ești nevoită să lucrezi, posibil un schimb de email-uri cu șefii să ajungă la replici acide din cauza mentalității diferite pe care o aveți asupra unui lucru.

 

Gemeni

Renunți astăzi la a mai sta în casă și ieși cu prietenele în oraș sau mergi la un salon de înfrumusețare. În cazul în care ai ceva de lucru pentru o colaborare/proiect, este posibil să nu fii în cea mai bună formă din punct de vedere mental.

 

Rac

Configurația astrală de astăzi te invită să-ți faci niște socoteli financiare împreună cu partenerul, mai ales dacă aveți în plan o renovare a casei sau doriți să achiziționați o locuință/mașină. Întâmplarea face că o persoană din grupul de prieteni să vă facă o recomandare și mergeți la o vizionare.

 

Leu

Relațiile cu partenerul de cuplu sunt excelente și rezonezi cu propunerea partenerului de a pleca din oraș o zi, fără să aveți nimic programat. În ce privesc prietenii sau cu cei cu care lucrezi, realizezi că este necesar să îmbunănățești relațiile cu aceștia.

 

Fecioară

Dacă se ivește ocazia să pleci într-o călătorie, nu ezita! Nu prea-ți stă în fire să pleci fără să analizezi și organizezi totul în amănunt, dar există un început în toate. Poate este cazul să cooperezi cu schimbările care vin spre tine.

 

Balanță

Primești astăzi o sumă de bani sau câștigi un premiu dacă ai participat la un concurs. Contextul astral favorizează sectorul iubirii, creativitatea și activitățile de relaxare, așa că ia-ți partenerul sau prietenii și bucurați-vă de o zi de relaxare și distracție.

 

Scorpion

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul vieții de familie și căminul, posibil să iei decizii neașteptate care implică regimul unei locuințe sau relația cu membrii familiei. Totodată, dacă în familie lucrurile nu merg în direcția pe care vrei să o urmezi, ești decisă să rupi legăturile până când se liniștesc apele.

 

Săgetător

Îți dorești astăzi să faci ceva ieșit din comun. Dacă ești într-o relație, vrei să alungi monotonia din cuplu. În schimb, dacă ești singură, ți se oferă o mulțime de oportunități în dragoste, partenerii roiesc în jurul tău și ai ocazia sa fii tu cea care alege.

 

Capricorn

Contextul astral te îndeamnă să te mobilizezi în rezolvarea intereselor tale financiare. Posibil în a doua parte a zilei să reflectezi asupra obiectivelor tale și a modului în care pot fi atinse, pentru că ești interesată ca situația financiară să se îmbunătățească.

 

Vărsător

Nivelul tău de sensibilitate este destul de ridicat astăzi, poate și pentru că Luna îți traversează semnul și reacționezi la orice cuvânt sau gest care nu este la locul lui. Te ocupi mai mult de chestiunile gospodărești și seara ieși în oraș.

 

Pești

Ești tentată astăzi să pleci la shopping, mai ales că experimentezi o stare psihică mai puțin bună și crezi că dacă ieși cu niște prietene și mergeți să vă împrospăpați garderoba, te ajută. Astrele te îndeamnă să te duci, pentru că sunt șanse ca la un drum scurt să ai parte de o surpriză.

related posts