Horoscop zilnic 22 februarie 2021. Peștii sunt răscoliți de o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 22 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși ești o fire activă în sfera socială și profesională, astăzi îți rezervi mai mult timp pentru activitățile gospodărești și pentru a petrece cu membrii familiei. Este o zi favorabilă relațiilor, în general, în societate, cu grupul de prieteni, în familie sau în cuplu. Totodată, îți poți reface energia fizică și tonusul psihic.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în sectorul comunicării și al gândirii, însă, deși ai avea multe de spus, decizi să amâni, să fii rezervată și să aștepți să vezi cum se vor desfășura evenimentele în zilele viitoare. Cel mai avantajos domeniu este cel al învățării și acumulării de informații, așa că ai șansa să înveți lucruri noi.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să încasezi o sumă de bani, dar la fel de bine poți avea cheltuieli neprevăzute, pe care nu le-ai luat în calcul, și care ar putea să-ți destabilizeze bugetul. În ce privește salarizarea, este posibil să primești vești de la superiori că vei mai primi un beneficiu din partea firmei.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul nașterii tale și este posibil să ai nevoie de dragoste, afecțiune și ocrotire mai mult decât în restul zilelor. Îți dorești să petreci un timp liniștit, să te ocupi de casă, de familie. Nu-ți vine să ieși din casă, ci preferi să stai în căminul tău, înconjurat de cei dragi.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să stai retrasă, cu gândurile tale, să fii tăcută și să analizezi situațiile și evenimentele care au loc la serviciu. Astăzi, nu ai nevoie să strălucești, ci preferi să stai în spatele scenei. În partea a doua a zilei, ai intuiție într-o chestiune financiară.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni, preocupări pentru noi proiecte, pentru sfera sentimentală sau pentru relația cu copiii. Veștile pe care le vei primi de la o instituție de învățământ, instituție publică sau de la persoane aflate în străinătate, te vor face fericită și le vei împărtăși și celor dragi.

 

Balanță

 

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu șefii legate de sarcinile și programul de lucru. Posibil ești înștiințată că se vor face schimbări și tu nu ești de acord cu ele. Faci eforturi să stai calmă și să nu reacționezi. Aștepți întâi să vezi cum se vor desfășura lucrurile, după care vei lua decizii.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru studiu, pentru învățarea unor lucruri noi. Vei avea parte și de un dialog neașteptat cu partenerul de viață legat de convingerile și principiile de viață. În sfera profesională, te faci remarcată și pregătești o strategie pentru a-ți schimba jobul.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să inițiezi unele demersuri privind intrarea în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri. Totodată, ești determinată să pui ordine în niște acte, care privesc un impozit sau o datorie dintr-un proces sau un litigiu.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, cu cei cu care colaborezi sau desfășori activități. Posibil să nu cooperezi într-un demers, să vrei să schimbi termenii unui contract. În planul personal, încerci să rezolvi o tensiune apărută din cauza ideilor și a mentalităților tale.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile curente de la locul de muncă, dar și pentru activitățile gospodărești de acasă, cu care ai rămas în urmă. În partea a doua a zilei, primești o ofertă de colaborare și ești fericită că poți face ceva ce-ți place.

 

Pești

 

Sfera sentimentală intră în atenția ta încă de dimineață. Este posibil să-ți aduci aminte de vechi iubiri, care să te răscolească. Dacă ești părinte, este o zi favorabilă să o petreci cu copiii, să te ocupi mai mult de educația lor, să programezi o vacanță sau să cauți metode noi de relaxare.

 

related posts

Modifică setările cookies