Horoscop zilnic 22 februarie 2022. Berbecii ar putea recupera niște sume de bani de la prieteni, ce se întâmplă cu Peștii  


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 22 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bunurile și banii pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane din familie. S-ar putea să achiți niște datorii mai vechi sau să recuperezi niște sume de bani de la prieteni. Posibil cineva din familie să-ți propună să administrezi niște sume de bani.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă o eliberare dintr-o relație toxică sau dintr-o colaborare profesională, care nu-ți aducea decât probleme. Relațiile cu prietenii sunt bune și chiar obții niște avantaje prin intermediul acestora, o colaborare sau recomandarea într-o funcție.

 

Gemeni

 

Astăzi ești foarte solicitată la locul de muncă și s-ar putea să intri în tot felul de situații din care ai impresia că nu mai ieși. Nu ești pe aceeași lungime de undă cu nimeni și nu-ți regăsești locul în echipa cu care lucrezi. Ai impresia că fiecare își vede interesul și nu mai există niciun pic de înțelegere sau cooperare.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile sentimentale, pentru petrecerea timpului cu partenerul de cuplu. S-ar putea să primești niște surprize din partea acestuia, să plecați într-o excursie sau să te trezești că a rezervat cazare și a achiziționat bilete de avion într-o destinație în care-ți doreai de mai mult timp să mergi.

 

Leu


S-ar putea astăzi să te preocupe viața de familie și relațiile cu rudele, să programezi o vizită sau să ai niște dialoguri importante legate de administrarea unor bunuri imobiliare. Totodată, poți face o vizită în locurile natale sau iei legătura cu membrii familiei pe care nu i-ai mai văzut/auzit de mult.

 

Fecioară


Posibil astăzi să primești tot felul de vești, informații, invitații la evenimente unde s-ar putea să te vezi cu foști colegi, prieteni și persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. S-ar putea să faci niște deplasări pe distanțe scurte, să participi la ședințe sau să pregătești un proiect profesional.

 

Balanță

 

Te preocupă banii astăzi și mai ales administrarea lor cât mai eficientă, din cauza cheltuielilor din ultima perioadă pe care le-ai avut cu casa, familia, unii membrii ai familiei, care au avut nevoie de investigații medicale sau un ajutor financiar și ți-au cam golit conturile.

Scorpion

 

Se anunță o zi importantă pentru tine, pentru că ești solicitată din mai multe părți. Ești cooptată în proiecte ample, îți trasezi noi planuri de viitor și încerci să legi cât mai multe relații profesionale. S-ar putea să-ți programezi și o călătorie scurtă pentru finalul săptămânii.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu informații secrete sau ponturi care-ți vin prin intermediul unor persoane care vor să te ajute într-un demers sau care-ți sunt datoare și astfel se gândesc că se achită de o datorie. În sfera profesională îți dorești niște schimbări, care au început de ceva vreme, dar nu ești mulțumită pentru că tot apar blocaje sa amânări.

 

Capricorn

 

Astăzi ai o viață activă din punct de vedere social, cunoști persoane noi, mergi la întâlniri și ai susținere în niște proiecte pe care le ai în desfășurare. Sectorul comunicării este bine susținut și negocierile, discuțiile duc într-o direcție bună pentru tine. Ai un randament intelectual ridicat și o capacitate mare de a acumula informații.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sectorul profesional, imaginea și statutul personal în fața celorlalți, relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate sau instituții, de unde ai de obținut niște documente importante. Dacă nu-ți ies lucrurile așa cum le stabilești încă de dimineață, nu te îngrijora, pentru că ele se vor așeza mult mai bine decât crezi.

 

Pești

 

Astăzi, îți dorești să ai dialoguri pe teme care te pasionează, să iei legătura cu persoane cu care ai aceleași principii de viață, cu oameni de la care ai ce învăța și care au o experiență vastă. Posibil să-ți dorești să înveți din nou, te înscrii la cursuri de dezvoltare personală/profesională, programezi o călătorie și reiei legătura cu persoane din străinătate.

 

 

related posts

Modifică setările cookies