Horoscop zilnic 22 februarie 2023. Gemenii singuri au toate șansele să intre într-o nouă relație, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 22 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi este posibil să ai parte de trăiri intense în planul afectiv. Posibil să realizezi unele lucruri și ce este mai important: ce te face fericită și împlinită. Așadar, decizi, să lucrezi la fericirea ta. Conjuncția Lunii cu Venus, planeta iubirii dar și guvernatoarea casei relațiilor, îți aduce momente plăcute alături de partener.

 

Taur


Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează o conjuncție cu Luna și Jupiter, marele benefic, în sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Este posibil să ai parte de trăiri intense din punct de vedere sentimental. În urma unor evenimente care au loc pe parcursul zilei, vei lua o decizie importantă pentru viața ta personală.

 

Gemeni

 

Astăzi, așteaptă-te la surprize din partea partenerului de cuplu! Luna formează un aspect strâns cu Venus, planeta iubirii, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, în casa planurilor de viitor. În urma unei inițiative din partea partenerului de viață, vei lua o decizie importantă în planul relațiilor. De asemenea, dacă ești singură, nici nu mai stai pe gânduri și intri într-o relație.

 

Rac


Sectorul carierei este puternic activat astăzi de conjuncția care se formează între Lună și cei doi benefici: Venus și Jupiter. O discuție cu șefii ar putea să-ți aducă o avansare profesională, în urma muncii depuse. Jupiter vine și răsplătește planul financiar.

 

Leu


Astăzi este posibil să te gândești să-ți lansezi un proiect personal. De asemenea, primești vești favorabile de la o instituție unde ai despus un dosar, din străinătate sau te pregătești să începi să înveți din nou. Îți dorești să te afirmi, să te remarci. S-ar putea să semnezi și un contract sau să pleci într-un schimb de experiență profesional.

 

Fecioară

 

Astăzi este o zi în care vei avea parte de situații, evenimente și trăiri intense, cu impact emoțional în planul sentimental. De asemenea, este posibil să primești o sumă de bani, un cadou, să discuți despre accesarea unui credit, intrarea în posesia unei moșteniri. La serviciu, ai relații bune cu colegii.


Balanță

 

Astăzi, Luna formează un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic, în casa relațiilor. Ai parte de o zi importantă în planul relațiilor sau parteneriatelor profesionale. Poți încheia un contract sau semna un act adițional/o colaborare. De asemenea, s-ar putea să rezolvi niște chestiuni birocratice.


Scorpion

 

Aspectul armonios care se formează, astăzi, între Lună, Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, din casa muncii, vine să-ți aducă un succes, culegerea roadelor muncii depuse pe o perioadă mai mare de timp. Jupiter vine să-ți răsplătească eforturile și să aducă îmbunătățirea situației financiare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul sentimental, al iubirii și aventurilor romantice. Evenimente importante se întâmplă în viața ta, pentru că Luna formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, și Jupiter, guvernatorul tău. Relația cu partenerul de cuplu poate să capete o altă formă, să treceți la un alt nivel, iar dacă ești singură, să intri într-o nouă relație.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, din casa vieții de familie, vine să aducă rezolvarea unor chestiuni administrativ/locative, vești despre mărirea familiei și organizarea unei petreceri.


Vărsător

 

Posibil, astăzi, să faci niște deplasări, să semnezi niște acte, să porți negocieri. Contextul astral care se formează între Lună și cei doi benefici: Venus și Jupiter, poate rezolva și cele mai complicate situații, așa că pregătește-te să înregistrezi un succes!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, în tranzit prin casa banilor, vine să aducă oportunități financiare, de suplimentare a veniturilor.

related posts

Modifică setările cookies