Horoscop zilnic 22 ianuarie 2019. Scorpionii sunt în super formă, vezi ce se întâmplă cu Racii 


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 22 ianuarie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

 

Astăzi odihnă și alimentația corespunzătoare își fac loc în viață ta, după o perioadă în care ai profitat excesiv de puterile tale și de timpul tău. Îți dedici ziua celor dragi, cu care petreci momente de neuitat și care te ajută să-ți încarci bateriile pentru încă o săptămâna de muncă.

 

TAUR

 

Insistență ta de a face lucrurile doar după bunul tău plac provoacă anumite stări conflictuale între tine și partenerul tău de viață. Învață să-i asculți și acestuia dorințele și să nu acționezi doar după propriile idei și gânduri. Câteodată mai are și el dreptate.

 

GEMENI

 

Eșți gazdă perfectă pentru toată lumea. Astăzi întreții o atmosfera extrem de plăcută și îți răsfeți prietenii și familia cu glume bune și o stare de spirit de invidiat. Renunți complet la eventualele griji cotidiene și încerci să îi ajuți și pe ceilalți să uite de probleme din fiecare zi și să se bucure de lucrurile frumoase pe care le oferă viața.

 

RAC

 

Astăzi simți nevoia de afecțiune și încerci să o obții de la partenerul tău, care nu se află însă într-una din cele mai bune zile. Înțelegi situația și încerci să remediezi problema pregătind o cină romantică în doi și un film de dragoste, care să va ajute pe amândoi să va regășiți.

 

LEU

 

Eșți mai optimistă că oricând și acest lucru nu poate fi decât benefic atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău, pe care îi influențezi adesea. Chiar și așa însă, astăzi te cufunzi în rezolvarea proiectelor de la job, care te-au ținut destul de ocupată în ultima vreme și pentru care vrei să găsești neapărat o soluție.

 

FECIOARĂ

 

Că întotdeauna te oferi voluntar să îi ajuți pe cei care se confruntă cu probleme serioase, însă ajutorul tău ar putea fi interpretat în mod greșit. Ajută-i pe ceilalți, doar dacă ți se cere acest lucru și preocupă-te mai mult de ține și de propriile probleme, care au nevoie urgent de o soluție.

 

BALANȚĂ

 

Îți dedici timpul pentru a analiza situația ta financiară și încerci să găsești un echilibru între veniturile și cheltuielile tale. În acest sens, renunți la a-ți mai cumpără lucruri inutile și investeșți banii în proiecte care îți aduc ulterior mai multe câștiguri.  

 

SCORPION

 

Îți petreci întreagă zi alături de partenerul tău de viață, care va face tot posibilul să îți ofere tot ce îi ceri. Astăzi ești într-o formă atât de bună, încât nici ție nu-ți vine să crezi și eșți în sfârșit hotărâtă să faci lucruri mari și să îți pui în aplicare proiectul la care te gândești de mult timp, mai ales că ai sprijinul iubitului tău.

 

SĂGETĂTOR

 

Intențiile tale bune de a-i ajută pe ceilalți sunt înțelese în mod greșit și astfel nu ți se aduc mulțumiri pentru ajutorul pe care l-ai oferit la un moment dat unei persoane apropiate. Totuși reușești să treci pentru această situație neplăcută și să privești cu optimism înainte.

 

CAPRICORN

 

Este o zi potrivită pentru studii și pentru a-ți dezvoltă cunoștințele în diverse domenii. Îți dedici timpul plăcerii de a învață o nouă limba străină sau pur și simplu de a citi cartea pe care ți-ai cumpărat-o recent de la o librărie și pe care nu ai reușit nici măcar să o deschizi până acum.

 

VĂRSĂTOR

 

Este o zi de petrecere și voie bună și te bucuri de această zi frumoasă împreună cu prietenele tale cele mai bune. Deși eșți obosită după o săptămâna de muncă și nenumărate responsabilități care ți-au ocupat mai tot timpul, totuși astăzi reușești de te detașezi de toate problemele tale și să profiți de compania celor dragi.

 

PEȘTI

 

Ai șansă de a alege cum vrei să-ți organizezi ziua. Din fericire pentru ține, șefii tăi nu mai au astăzi influență asupra ta, iar tu nici nu vrei să auzi de problemele de la job. Te răsfeți cu o carte bună, un film de succes sau un prânz delicios alături de iubitul tău.

 

Vezi  care are sunt cele mai sociabile zodii: 

related posts

Modifică setările cookies