Horoscop zilnic 22 ianuarie 2020. Fecioarele au succes neașteptat în dragoste, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 22 ianuarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce sanșe de promovare, de obținere a unei funcții. Totodată pot exista dialoguri cu partenerul pentru programarea unei călătorii. Vă doriți de mult să ajungeți într-un loc anume și ești atât de înflăcărată încât vrei să achiziționezi excursia fără să te mai consulți cu partenerul.

Taur

Primești astăzi sprijin din partea unor persoane, care se implică în demersurile tale legate de studii sau de plecarea într-o delegație/călătorie în străinătate. Ești deschisă  spre cultură, spiritualitate și este posibil să ai parte de experiențe cu impact asupra credințelor tale religioase.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă câștigului din asocieri, achitarea unei datorii sau găsirea unor soluții de finanțare pentru un credit. În planul intim ești deschisă să reînvii pasiunea în cuplu.

Rac

Posibil astăzi să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu în care să luați decizii importante legate de o logodnă/căsătorie. În planul profesional poți semna contracte avantajoase și se ivesc ocazii favorabile de participare la un proiect, prin recomandarea unor prieteni.

Leu

Ai trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, iar contextul astral de astăzi îți aduce oportunități de job. Există și varianta în care se îmbunătățește relația cu șefii sau condițiile de muncă. Performanțele tale ar putea să aducă o șansă nesperată de avansare la locul de muncă, iar schimbările, care au loc la nivel ierarhic să fie binevenite.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță noroc și o revigorare a vieții amoroase, flirturi și întâlniri romantice. Dacă încă nu ești într-o relație, profită de toate aceste aspect benefice pentru a cuceri o persoană cu care flirtezi de ceva vreme!

Balanță

Dacă ultimii doi ani au fost destul de dificili în relațiile cu familia, contextul astral de astăzi anunță mai multă armonie în viața de familie. Posibil să existe și gânduri de mutare într-o altă locuință, să schimbi orașul sau chiar țara.

Scorpion

Observi astăzi o amelionare a relației cu unul dintre frați sau o rudă apropiată. Conjunctura astrală favorizează comunicarea armonioasă cu toate persoanele din anturaj, mai ales că vor exista și persoane, care te vor ghida pe un drum privind studiile, susținerea de examene sau de ce nu, un antrenor personal, care să-ți monitorizeze dieta.

Săgetător

Configurația astrală de astăzi anunță o redresare în planul financiar și oportunități deosebite în planul profesional. Posibil o idee inspirată de afacere să-ți aducă câștiguri financiare însemnate. După multe eforturi, a venit și vremea culegerii roadelor.

Capricorn

Astăzi se anunță o zi în care vei dori să te promovezi și să primești recunoaștere socială. Realizezi că ai atins un nou nivel de maturitate profesională prin înregistrarea succeselor în planul personal. În a doua parte a zilei ești preocupat de relația cu persoana iubită și propui o călătorie prin care ai șanse să-ți lărgești orizontul.

Vărsător

Posibil astăzi, întâlnirea cu unul dintre prieteni și dialogul inițiat de acesta, să te ajute să găsești un remediu sau soluții la o afecțiune fizică sau de ordin sufletesc. În planul profesional, realizezi că te avantajează să lucrezi o perioadă singură și nu în echipă.

 

Pești

Primești astăzi ajutor nesperat de la o persoană cu statut important, care face parte din grupul tău. Totodată, pot să apară ameliorări în relația cu unul dintre prieteni, cu care ai tot avut neînțelegeri în ultimii doi ani. Îți poți lărgi cercul de prieteni, dacă participi la tot felul de întruniri.

related posts

Modifică setările cookies