Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021. Racii sunt tentați să aibă o aventură amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 23 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil să fii tentată să faci niște artificii financiare și să pierzi o sumă de bani. Recomandarea astrelor este să te abții să faci tranzacții financiare astăzi. Relațiile cu cei din jur pot deveni mai sensibile și chiar tensionate.

 

Taur

 

Traversezi o perioadă cu surprize în planul profesional, unele bune, altele mai puțin bune. Posibil astăzi să apară tot felul de situații sau persoane care să te abată de la ce ai tu de făcut. Te poți lăsa influențată de cineva din anturaj în legătură cu o decizie pe care vrei să o iei în planul sentimental.

 

Gemeni

 

Traversezi o perioada cu transformări profunde și ești într-o etapă de redefinire a principiilor, convingerilor și sistemului de valori. Astăzi, Luna îți traversează sectorul subconștientului și ești mai mult cufundată în gândurile tale. Preferi să lucrezi retrasă, departe de toată agitația cotidiană, pentru că-ți face bine să nu-ți influenteze nimeni deciziile.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să realizezi că ai o atracție irezistibilă față de cineva din anturajul tău și îți dai seama neașteptat că ai aceste sentimente. Ești pe punctul să ai o aventură, fără să te gândești la consecințe. La serviciu ești bine văzută de către șefi, deci nu trebuie să-ți faci probleme, chiar dacă în sfera profesională apar schimbări de la o zi la alta.

 

Leu

 

Centrul tău de interes, astăzi, este sfera profesională, unde apar niște blocaje sau amânări în sarcinile sau proiectele tale. Este posibil să nu poți respecta un termen și să fii mustrată de către șefi. Totuși, până la finalul zilei, îți sare cineva în ajutor și situația se redresează.

 

Fecioară

 

Sectorul vieții sociale, a studiilor, călătoriilor și principiilor este activat astăzi. Așadar, poți primi o invitație să pleci cu un grup de prieteni în afara orașului, să începi să cauți cazare și să stabilești toate detaliile. Dacă ai de susținut un examen, vei știi să te pui în valoare.

 

Balanță

 

Sectorul financiar, mai exact banii pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane, va fi preocuparea ta principală de astăzi. Cum sectorul distracției și al relaxării este activat de multitudinea de planete din zodia Vărsător, posibil să-ți faci niște calcule cu partenerul să plecați într-o vacanță.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele confruntări cu partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni gospodărești sau familiale, care apar neașteptat. Stai departe de conflicte, nu răni, pentru că riști să primești același tratament din partea perechii tale!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile și activitățile de la locul de muncă. Este posibil să apară evenimente neprevăzute cu echipamentele IT cu care lucrezi, ceva să se defecteze sau să fii nevoită să reinstalezi un program, să fie probleme cu conexiunea la internet. Posibil să fii în criză de timp și să ai impresia că obstacolele și amânările nu se mai termina.

 

Capricorn

 

Chestiunile sentimentale, o situație apărută neașteptat în planul amoros sau o situație care are legătură cu copiii, dacă ești părinte, ar putea să te preocupe aproape toată ziua și să nu ai un randament intelectual ridicat la serviciu, din cauza frământărilor tale legate de aceste lucruri.

 

Vărsător

 

Astăzi te confrunți cu unele chestiuni și evenimente neprevăzute care apar în locuință sau cu regimul unui imobil, actele pe care trebuie să le pui în ordine, dacă vrei să vinzi sau să cumperi un alt imobil. Înainte să demarezi vreo acțiune ar fi recomandat să te asiguri că ai toate actele și hartiile de care ai nevoie să inițiezi o tranzacție imobiliară.

 

Pești

 

Nu ești în apele tale, astăzi, și tot mai greu reușești să ieși din starea de izolare în care ai intrat. Deși faci față cu brio responsabilităților la locul de muncă și lași impresia că totul este ok, numai cei apropiați știu că ai niște frământări, care nu-ți dau pace sau nu reușești, încă, să găsești o soluție la ceva ce te apasă.

 

related posts

Modifică setările cookies