Horoscop zilnic 22 ianuarie 2022. Vărsătorii suferă din cauza unui eveniment neașteptat din familie, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Afli, astăzi, niște vești nu prea bune legate de serviciu sau de un coleg, care are nevoie de ajutor și trebuie să preiei niște sarcini. Atenție, s-ar putea să fii nevoită să faci niște deplasări, care-ți dau peste cap programul. Nu intra în dispute, pentru că ești foarte tentată să acuzi sau să rănești prin cuvinte!

 

Taur

 

Astăzi, relațiile cu membrii familiei care locuiesc în străinătate sau într-un alt oraș se îmbunătățesc și programezi o revedere. În partea a doua a zilei, partenerul îți propune să plecați într-o mică escapadă romantică, însă nu ești de acord din cauze financiare. Ai alte planuri cu banii.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai în plan niște demersuri financiare care au legătură cu casa, spațiul de locuit și familia. În legătură cu serviciul ești foarte dezamăgită de o schimbare și de faptul că nu ai fost înștiințată de volumul de muncă, care presupune această schimbare de funcție/departament.

 

Rac

 

Se anunță o zi foarte activă la capitolul comunicare și deplasări. S-ar putea, pe seară, să-ți faci timp să te vezi cu prietenele, dar totul se desfășoară rapid. Practic te iau pe sus, nici nu-ți dau voie să refuzi invitația. Dacă ești singură, mergi la o întâlnire.

 

Leu

 

Astăzi, te preocupă situația financiară pentru că ai nevoie de o sumă de bani. Ai făcut multe cheltuieli în ultima perioadă și acum trebuie să faci economie. Știai că luna ianuarie va fi mai grea din punct de vedere financiar, dar nu ai luat măsuri să ai niște rezerve.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă comunicării cu rudele sau cu copiii, dacă ești părinte. Poți rezolva niște probleme mai vechi, pe care le-ai tot amânat de frică să nu întâmpini un refuz sau un blocaj. Totodată, reflectezi la direcția profesională spre care te îndrepți și încerci să iei o decizie.

 

Balanță

 

Astăzi te preocupă sănătatea și încerci să rezolvi niște chestiuni de familie, dar și de serviciu, să-ți programezi un concediu, să poți face liniștită niște investigații medicale. Apar multe probleme legate de casă, de familie, de membrii familiei, dar reușești să faci față tuturor provocărilor.

 

Scorpion

Se anunță o zi cu întâlniri cu prietenii în scop profesional sau pentru a pregăti  un proiect, susținerea sau prezentarea unei lucrări în fața unei comisii de examen. Planetele plasate în sectorul comunicării te ajută și ai o mare capacitate de concentrare și a de a acumula cunoștințe. În altă ordine de idei, te frământă niște probleme în familie.

 

Săgetător


Astăzi, s-ar putea să deschizi niște subiecte pe teme profesionale, de principii. Vrei să închei niște parteneriate, asocieri și niște sfaturi utile sunt binevenite. Te sfătuiești cu prietenii, însă soluția salvatoare, de care ai nevoie, să faci o schimbare sau să reorganizezi treaba, vine în partea a doua a zilei.

 

Capricorn

 

Deși este o zi de weekend, astăzi vei munci. Totodată îți faci griji pentru starea de sănătatea a unui membru al familiei. Amâni niște deplasări și faci cumpărături online, însă ai grijă, pentru că este posibil să pierzi o sumă de bani, dacă nu ești atentă și cu greu o vei recupera!

 

Vărsător

 

Planurile tale din weekend pot fi date peste cap de un eveniment neprevăzut, care apare în familie. Relația de cuplu sau dacă ești părinte, cu copiii, poate avea de suferit. Poți rezolva disputele sau tensiunile apărute prin comunicare.

 

Pești

 

Astăzi, primești vești legate de serviciu, de sarcinile și activitățile tale, care devin tot mai multe pe zi ce trece. Se anunță o zi dificilă și în familie, chiar dacă ai susținerea partenerului de cuplu. Totul este să nu-ți pierzi cumpătul și să lași lucrurile să se desfășoare de la sine, că nu ai ce face. Nu depind multe de tine.

Wine Trips România S2E9 | Mircea Radu a aflat secretul vinurilor albe și rose ale Cramei Jidvei

related posts

Modifică setările cookies