Horoscop zilnic 22 ianuarie 2023. Peștii au satisfacții de pe urma unor proiecte, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 22 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Uranus, planeta schimbărilor, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau alte activități extraprofesionale. Astfel, se deblochează situația financiară, nu vei mai întâmpina blocaje, iar rezultatele se vor vedea în conturile tale.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcare directă prin zodia Taur, respectiv prin casa personalității tale, și lucrurile încep să se miște în viața ta, să vezi mai clar ce ai de făcut, încotro să te îndrepți și ce alegeri să faci, astfel încât să-ți fie bine.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul subconștientului, frâmântărilor interioare, introspecției și trecutului. Uranus îți guvernează sectorul principiilor și credințelor de viață, așa că poți avea revelații sau conștientizări și vei vedea viața și din altă perspectivă.

 

Rac

 

Uranus, planeta imprevizibilului, revine, de astăzi, la mișcarea directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul relațiilor de prietenie, planurilor și proiectelor de viitor, activităților de pe urma exercitării profesiei, semn că se vor debloca proiecte și vei reuși să faci progrese. De asemenea, reușești să te vezi și cu prietenii, pe care nu i-ai mai văzut de mult.

 

Leu

 

Uranus, planeta imprevizibilului, revine, de astăzi, la mișcarea directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul carierei și activităților profesionale. Este posibil să înregistrezi progrese sau să aibă loc schimbări importante pe termen lung.

 

Fecioară

 

Uranus, planeta imprevizibilului, revine, de astăzi, la mișcarea directă prin sectorul filosofiei de viață, perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea. Lucrurile încep să se miște în aceste domenii de viață și s-ar putea să fii determinată să demarezi anumite proiecte personale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Și planul intim și încrederii reciproce va fi activat de revenirea lui Uranus, așa că ai putea acum să-ți relansezi relația.

 

Scorpion

 

Revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă, începând de astăzi, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, va elimina blocajele și va aduce progrese în perioada următoare în aceste domenii.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcare directă prin sectorul muncii și sănătății. Dacă în ultimele luni ai simțit că bați pasul pe loc la serviciu, acum vei înregistra și progrese. Din punct de vedere al sănătății este posibil ca starea de sănătate se se îmbunătățească.

 

Capricorn

 

Revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă, începând de astăzi, prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, creativității, vacanțelor și relațiilor cu copiii, vine să îmbunătățească relația de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști brusc și neașteptat pe cineva cu care să rezonezi sau dacă ai cunoscut deja, să avansezi în relație.

 

Vărsător

 

După o perioadă de câteva luni de retrogradare, Uranus, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat vieții de familie, casei, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Dacă intenționezi să faci niște schimbări sau să rezolvi niște tensiuni cu cineva din familie, acum lucrurile vor merge mult mai ușor.

 

Pești

 

Uranus, planeta imprevizibilului, revine, de astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul informațiilor, comunicării, negocierilor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu frați. După câteva luni, în care ai avut impresia, că nu poți acumula informație sau că lucrurile nu se pot lega așa cum îți dorești atunci când vrei să duci niște negocieri, să transmiți o informație sau să vezi rezultate într-un proiect, acum poți pune în aplicare o strategie/un plan sau să te faci mult mai bine înțeleasă.

related posts

Modifică setările cookies