Horoscop zilnic 22 iulie 2020. Capricornii vor avea evenimente în sfera intimă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 22 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul aventurii, iubirii, copiilor și activităților de creație și de relaxare. Prin urmare, este un moment prielnic pentru plecarea într-o vacanță, la relaxare, să-ți îmbunătățești relația cu copiii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți întâlnești un partener cu care să rezonezi.

Taur

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat familiei, părinților, căminului și patrimoniului. Așadar, următoarea lună ești invitată să rezolvi chestiuni care privesc relațiile de familie și spațiul de locuit.

Gemeni

Evenimentul important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al acumulării de cunoștințe, al deplasărilor, dar și al relației cu rudele, în special cu frații. Așteaptă-te ca în următoarea lună să ai parte de evenimente care privesc domeniile enumerate.

Rac

Evenimentul zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Așadar, dacă intenționezi să-ți rotunjești conturile, ai o lună de zile în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile ivite.

Leu

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, astrul zilei și guvernatorul tău, ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce energie și determinare în atingerea obiectivelor personale.

Fecioară

Soarele ajunge astăzi în zodia Leu, pe care o va traversa timp de o lună de zile. Cum sectorul subconștientului, al izolării, al trecutului, al meditației și al universului interior este cel activat, vei avea timp să-ți recuperezi forțele, să-ți pui ordine în gânduri și să faci un plan pe care să-l lansezi când astrul zilei va intra în zodia ta.

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, sferei sociale și a planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, aceste domenii se intensifică în următoarea lună și devin prioritare în preocupările tale.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. În următoarea lună se intensifică activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu străinătatea, cu diverse instituții și vei fi determinată să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată.

Săgetător

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și al convingerilor și sistemului de valori personal. Așadar, următoarea lună, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să iei decizii privind direcția pe care vrei să o urmezi în viață.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în  zodia Leu, în sectorul care reprezintă în harta astrală banii deținuți împreună cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, banii proveniți dintr-o moștenire, un credit, un împrumut dar și sfera intimă. Așadar, sectorul financiar se dinamizează și vei căuta surse noi de venit, iar sfera intimă se activează.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru etapa următoare de viață.

Pești

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la locul de muncă și sănătății. La serviciu se intesifică preocupările tale pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății poți lua decizii de a adopta un stil de viață sănătos, dietă și sport.

Iluziile optice de pe Tik Tok

related posts