Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Taurii au noroc în dragoste, dar probleme cu locuința, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 22 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Două evenimente astrale au loc astăzi: intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul fericirii, iubirii, romantismului, vocației, distracției și copiilor și a lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în sectorul muncii și al sănătății. Așadar, urmează o lună de zile în care astrul zilei va susține sfera sentimentală, activitățile de creație, relaxare, fiind o perioadă bună pentru concedii. În ce privește tranzitul lui Venus prin casa serviciului, vei observa că muncești mai ușor, relațiile cu colegii se armonizează, iar din punct de vedere al sănătății ți se îmbunătățește starea.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat familiei, părinților, căminului și patrimoniului. Așadar, următoarea lună ești invitată să rezolvi chestiuni care privesc relațiile de familie, privind spațiul de locuit, o renovare sau o reamenajare. Al doilea eveniment de astăzi este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul relațiilor de iubire, semn că apar mici șanse și noroace din punct de vedere sentimental. Totodată, Venus, micul benefic, îți va transmite răbdare și prudență privind începerea unei noi relații.

 

Gemeni

 

Unul dintre evenimentele astrale importante ale zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul comunicării, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe, deplasărilor, dar și al relației cu frații. Așteaptă-te ca în următoarea lună să ai parte de evenimente care privesc domeniile enumerate. Tot astăzi și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul familiei, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Până pe 16 august urmează o perioadă în care se îmbunătățesc relațiile de familie și este posibil să începi reamenajarea casei sau vei achiziționa niște bunuri de valoare mai mare.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat finanțelor, al banilor obținuți din salarii sau activități extraprofesionale. Dacă intenționezi să-ți rotunjești conturile, ai o lună de zile în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile care apar. Tot astăzi și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei în sectorul asociat comunicării, cunoștințelor, învățării, dezbaterilor, negocierilor și susținerii de interviuri și proiecte/lucrări. Așadar, aceste domenii vor fi susținute de micul benefic, aducând șanse de a rezolva o serie de chestiuni personale.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, astrul zilei și guvernatorul tău, ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce, timp de o lună, energie și determinare în atingerea obiectivelor personale. Tot astăzi și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul financiar și până pe 16 august vei avea parte de mici sume, dar importante, care te vor reechilibra financiar.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat subconștientului, meditației, introspecției și trecutului. Timp de o lună de zile acest sector este activat și te invită să-ți recuperezi forțele, să-ți pui ordine în gânduri și să faci un plan personal pe termen lung. Tot astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, în semnul nașterii tale și până pe 16 august va opera în favoarea ta în toate acțiunile și demersurile personale sau profesionale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi Soarele ajunge în zodia Leu, respectiv în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, sferei sociale, a planurilor și proiectelor pe termen lung, unde pentru o lună de zile, te invită la socializare și la pregătirea unor planuri de viitor. Al doilea eveniment astral este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Fecioarei, în sectorul subconștientului, meditației, introspecției și trecutului, semn că vei sta mai mult izolată, până pe 16 august, pentru a te reechilibra. Posibil să reiei o relație din trecut sau să-ți revină amintiri cu un fost partener. Nu te întoarce din drum și doar analizează evenimentele care au avut loc și încearcă să nu mai repeți niște greșeli!

 

Scorpion

 

Unul dintre evenimentele astrale importante ale zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Așadar, timp de o lună se intensifică activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu persoane sau instituții din străinătate și vei fi determinată să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată. Al doilea eveniment de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și planurilor de viitor, pe care le va susține până pe 16 august.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, convingerilor, mentalităților și sistemului de valori personale. Așadar, următoarea lună, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să iei decizii privind direcția pe care vrei să o urmezi în viață. Al doilea eveniment este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul carierei, ambițiilor profesionale și imaginii publice. Până pe 16 august ai parte de șanse și preocupări pentru a te implica cât mai mult în sfera profesională și a obține niște contracte avantajoase.

 

Capricorn

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, banii proveniți dintr-o moștenire, un credit, un împrumut. Așadar, sectorul financiar se dinamizează și vei căuta surse noi de venit. În ce privește sfera intimă, pentru că Leul guvernează și acest domeniu, vei căuta să reaprinzi pasiunea în cuplu. Al doilea eveniment este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în sectorul principiilor și filosofiei de viață, studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și delegațiilor în interes profesional, semn că urmează o perioadă bogată în aceste domenii.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru etapa următoare de viață. Tot astăzi și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul avantajelor materiale provenite prin intermediul unor persoane sau instituții, privind resursele deținute în comun cu partenerul de cuplu, moștenirile, creditele, taxele sau impozitele. Vei avea parte de mici sume de bani cu care-ți vei rezolva o serie de plăți rămase în urmă.

 

Pești

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății. La serviciu se intesifică preocupările  pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății poți lua decizia de a adopta un stil de viață sănătos. Al doilea eveniment este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în sectorul mariajului, relațiilor, parteneriatelor și asocierilor și va opera în chip favorabil în rezolvarea unor conflicte, aducând aromonie și înțelegere în cuplu, iar în parteneriatele de afaceri aduce răbdare, prudență și atenție la detalii privind încheierea unor contracte.

 

related posts

Modifică setările cookies