Horoscop zilnic 22 iulie 2023.  Taurii au parte de experiențe plăcute în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 iulie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Deși este o zi de weekend, s-ar putea să fie nevoie să lucrezi, să termini niște sarcini restante sau poate să te ocupi de o activitate extraprofesională, o colaborare, de pe urma căreia să-ți suplimentezi veniturile. De asemenea, ești foarte eficientă și în ce privesc treburile casnice.

 

Taur

 

Luna traversează, astăzi, casa iubirii, a aventurilor romantice și a distracției, așa că este posibil să ai parte de o zi cu relaxare, în compania persoanei iubite, care îți poate face mici cadouri și surprize la care nu te aștepți. Dacă te afli în vacanță, ai parte de experiențe plăcute.

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei de astăzi, cu Luna în tranzit prin sectorul vieții de familie, îți aduce multe preocupări pentru chestiunile gospodărești. Posibil să organizezi și o întâlnire cu familia, să discuți mai mult pe teme de patrimoniu sau administrarea unor bunuri imobiliare, pe care le deții la comun cu mai mulți membri.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări, cumpărături și vizite familiei. Dacă ai primit de curând o ofertă de job, este posibil să o analizezi în acest weekend, dar vei avea tendința să despici firul în patru și să nu te hotărăști până la începutul săptămânii viitoare ce intenționezi să faci.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe cheltuieli pentru o călătorie în străinătate sau vacanța mult așteptată. Atenție la faptul că există tendința să depășești bugetul și să nu mai poți să-l restabilești așa curând! Dacă îți sărbătorești ziua, în perioada următoare, s-ar putea să primești niște bani sub formă de cadou.

 

Fecioară

 

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin casa personalității și este posibil să fii mai sensibilă, să-ți aduci aminte de unele situații de zilele trecute, care te-au răscolit profund. Dacă ai primit o propunere de colaborare prin intermediul unui prieten, încerci să analizezi toate datele, să poți da un răspuns final săptămâna viitoare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te invită la odihnă, mai ales că Luna traversează casa izolării și frământărilor interioare și este posibil să te confrunți cu anumite temeri, dar și cu reactivarea unor afecțiuni mai vechi de sănătate. Odihnește-te mai mult și caută să te relaxezi, să scapi de niște gânduri, care nu-ți dau pace.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru rezolvarea unei situații în raport cu unul dintre prieteni. De asemenea, ai nevoie de mai multă odihnă și le soliciți șefilor aprobarea unor zile de concediu. În planul profesional, ai înregistrat un succes și ești mândră de rezultatele obținute.

 

Săgetător

 

Luna traversează astăzi casa carierei și a aspirațiilor profesionale și deși este o zi de weekend, îți faci planuri pentru următoarea perioadă în ce privesc activitățile profesionale. Încerci să organizezi totul, astfel încât să funcționeze totul bine, mai ales dacă urmează perioada concediilor.

 

Capricorn

 

Luna traversează astăzi casa asociată principiilor, convingerilor, perfecționării profesionale, studiilor și te preocupă rezolvarea unor chestiuni birocratice, obținerea unor adeverințe, intrarea în posesia unor acte oficiale, pe care trebuie să le ridici la începutul săptămânii viitoare.

 

Vărsător

 

Luna traversează astăzi sectorul intereselor financiare și te preocupă planificarea unor cheltuieli, mai ales dacă au apărut niște situații neașteptate, care necesită rezolvare. Cooperează cu aspectele astrale și rezolvă chestiunile care au legătură cu casa, pentru că vei primi ajutor și de la cineva din familie!

 

Pești

 

Luna, guvernatoarea casei iubirii, tranzitează astăzi sectorul relațiilor și ești preocupată să îi acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu. Așadar, ieșiți în oraș, vă întâlniți cu prietenii și căutați să recuperați timpul pierdut cu implicarea în carieră.

 

related posts

Modifică setările cookies