Horoscop zilnic 22 iunie 2020. Scorpionii iau o decizie de viață radicală, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 22 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, primești o ofertă de job și nu prea știi ce să faci. Nu dai încă răspuns, te consulți cu partenerul de cuplu și încerci să-ți dai seama dacă pe termen lung este ceea ce îți dorești. În planul personal, ești tot mai tentată către noi experiențe.

Taur

Astăzi se anunță o zi bogată în dialoguri, negocieri și deplasări pe distanțe scurte. Atenție la faptul că există posibilitatea să apară unele dispute cu unul dintre membrii familiei mai în vârstă, cu care nu ești pe aceeași lungime de undă, nu vă ghidați după aceleași principii și valori și riști să stricați relațiile!

Gemeni

Ești interesată, astăzi, să-ți suplimentezi veniturile, mai ales că Eclipsa de Soare de ieri a scos la iveală faptul că trebuie să-ți schimbi obiceiurile financiare și să cheltui mai puțin sau să te rezumi la ce ai. Uită de cardurile de credit și încadrează-te în bugetul stabilit măcar până revii la normal cu banii!

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru propria persoană. Vrei să iei o decizie care să te mulțumească în primul rând pe tine și apoi pe ceilalți membrii ai familiei. Posibil în prima parte a zilei să fii nevoită să faci niște deplasări pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau financiare.

Leu

Discuți astăzi un proiect cu unul dintre apropiați cu care vrei să începi o afacere pe cont propriu. Tot astăzi, vei cheltui o sumă de bani pe niște investigații medicale. Mercur retrograd a răscolit unele afecțiuni și acum ești nevoită să te ocupi și de sănătate.

Fecioară

Îți rezervi astăzi timp pentru prietenii care au nevoie de un sfat de la tine, de susținere morală într-o problemă. Totodată, poți primi vești din străinătate de la un prieten care îți face o surpriză. La serviciu, volumul de muncă crește, însă te descurci bine la capitolul organizare.

Balanță

Astăzi te afli încă sub influența Eclipsei de Soare de ieri, care s-a format în sectorul asociat vieții sociale și a carierei și încerci să analizezi variantele pe care le ai și să iei o decizie. Vrei să faci o schimbare radicală în sfera profesională, însă ceva te oprește pentru că ți-e teamă de necunoscut. Ești prudentă în fața provocărilor primite.

Scorpion

Ești interesată astăzi să vezi ce opțiuni ai în sfera profesională, care să se plieze pe planurile tale privind evoluția viitoare, pe idealuri, principii și convingerile personale. Deși Mercur este retrograd, te va ajuta să regândești un plan de viață și să alegi direcția cea mai bună pentru tine.

Săgetător

Cauți astăzi soluții de finanțare sau susținere din parea membrilor familiei. În partea a doua a zilei încasezi niște sume de bani restante de la colaboratori, asociați, dintr-o activitate intelectuală pe care ai prestart-o și la rândul tău faci plați. Pe seară faci planuri de vacanță cu partenerul de cuplu.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerii de afaceri, colegii sau șefii, dialoguri legate de sarcinile de serviciu și de încheierea unor parteneriate profitabile pentru ambele părți. Posibil să-ți dorești să începi o afacere pe cont propriu și dacă vei munci din greu, vei avea și rezultate notabile.

Vărsător

Astăzi discuți cu colegii despre condițiile de muncă, despre noile norme pe care trebuie să le respectați la locul de muncă, dar și despre programul de lucru, care se tot prelungește de la zi la zi. Poate o ședință cu șefii nu ar strica, să spuneți toate nemulțumirile și să vi se respecte timpul personal.

Pești

Astăzi se anunță o zi în care ești preocupată de relația sentimentală sau dacă ești părinte, de educația copilulul. Prin urmare, vei avea niște dialoguri cu persoana iubită legat de următorul pas în relație sau de viitorul copilului.

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate:

related posts