Horoscop zilnic 22 iunie 2021. Peștii cad unei tentanții amoroase din cercul lor de prieteni, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 22 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce rezolvarea unor chestiuni financiare care au legătură cu locuința sau patrimoniul. Totodată, încearcă să fii mai apropiată de cei dragi, pentru că au mare nevoie de tine. La serviciu ești activă și plină de entuziasm, lucru ce-ți aduce responsabilități noi.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu. Îți surprinzi partenerul cu atenția pe care i-o acorzi.  Te simți mai relaxată, ai mai multă răbdare și regăsești energia necesară pentru a te implica în activități noi împreună cu acesta.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai un program încărcat la locul de muncă, cu multe întâlniri, ședințe. Este de bun augur, pentru că pot apărea șanse noi de unde nu te aștepți. Un partener de afaceri, un colaborator sau un fost coleg îți poate oferi ocazia de a schimba jobul și să lucrezi în condiții mai bune.

 

Rac

 

Niște prieteni îți propun să plecați împreună în vacanță și începi să faci planuri, pregătiri, socoteli. Ești nerăbdătoare să pleci, chiar dacă mai este destul până atunci. În partea a doua a zilei, deși nu-ți stă în fire, devii foarte autoritară cu partenerul sau membrii din familie, care au curajul să te contrazică.

 

Leu

 

Astăzi, te afli față în față cu o situație la locul de muncă, care te face să abandonezi un proiect sau chiar să-ți dai demisia dacă lucrurile merg într-o direcție cu care nu ești de acord. Profesional, îți extinzi relațiile, iar acest lucru va aduce un suflu nou proiectelor viitoare.

 

Fecioară


Dacă ai de făcut niște deplasări în această dimineață este posibil să apară unele evenimente neprevăzute, care să te afecteze emoțional. În planul financiar te angajezi să administrezi singură bugetul familiei și nimeni dintre membrii familiei nu are de comentat, pentru că ești eficientă atunci când vine vorba de chestiunile financiare.

 

Balanță

 

Astăzi apar niște nemulțumiri financiare, contexte care revin în actualitate. Vei avea nevoie de sprijinul familiei sau al partenerului, pentru că vor exista momente/ situații delicate și emoționale și ai nevoie de susținere morală.

 

Scorpion

 

Astăzi este nevoie să faci un efort și să organizezi bugetul pe lunile viitoare, deoarece este posibil să fie mai modest față de cum erai obișnuită. Probabil vor apărea și cheltuieli neprevăzute, declanșate de eclipsa de luna trecută, care a activat sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să începi ziua cu o stare de neliniște sau mai puțin bună din cauza suprasolicitării și stresului, pe fondul unor evenimente care te-au supărat sau din cauza unor conflicte de la locul de muncă, a volumului mare de sarcini sau a unor termene limită depășite.

 

Capricorn

 

Oricât de mari ar fi ambițiile tale profesionale și materiale, ar trebui să te gândești să mai petreci timpul și cu cei dragi, cu partenerul sau cu prietenii, care abia așteaptă să vă întâlniți. Chiar dacă ai avut niște dezamăgiri din partea unor apropiați și ai fost îndreptățită să fii mai distantă, nu uita că mai există și persoane care ar face multe pentru tine.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată și solicitantă. Va trebui să te împarți între serviciu și casă, fără să mai rămână timp și pentru tine. Este posibil să fii nevoită să lucrezi și peste program, pentru că preiei și sarcinile de serviciu ale unor colegi. Efortul tău va fi răsplătit la un moment dat și vei fi apreciată.

 

Pești

 

S-ar putea ziua de astăzi să-ți aducă conflicte cu unele persoane cu care te înțelegeai bine. Simți nevoia să te detașezi de toată agitația cotidiană. Dacă ești în căutarea iubirii, atenție la o tentație care vine din cercul de prieteni, vecini sau apropiați, pentru că mai târziu se poate dovedi că nu ai luat decizia bună!

 

related posts

Modifică setările cookies