Horoscop zilnic 22 mai 2020. Vărsătorii au un succes fulminant în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 22 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Nouă din semnul Gemeni, care te invită la o nouă etapă în comunicarea cu partenerul sau ceilalți interlocutori, cu rudele apropiate sau în ceea ce privește începerea unui curs de perfecționare profesional, care ar putea să te ajute în viitor, în carieră.

Taur

Sectorul financiar, respectiv casa banilor obținuți din muncă proprie, intră astăzi în vizorul tău, odată cu Luna Nouă din zodia Gemeni, care te invită la adoptarea schimbării obiceiurilor financiare.

Gemeni

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă, care se perfectează în zodia ta, respectiv în casa personalității și care anunță un nou început în viața personală sau cea profesională. Totodată, este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective pe termen lung.

Rac

Sectorul subconștientului, al izolării, al meditației și al frământărilor interioare este în vizorul tău astăzi, odată cu Luna Nouă din semnul Gemeni. Așadar, posibil în ajunul fenomenului astral să ai o revelație care să te ajute să începi un proces de eliminare a tuturor lucrurilor care îți dăunează.

Leu

Luna Nouă din semnul Gemeni, care se perfectează astăzi te invită la o nouă etapă în relația cu prietenii, prin implicarea în proiecte comune, pe termen lung. Totodată, îți poți lărgi cercul de cunoștințe, cu persoane care ar putea să te recomande pe viitor în sfera profesională.

Fecioară

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care îți activează sectorul carierei, al ambițiilor profesionale, a imaginii și a statutului personal, semn că se deschide o nouă etapă și te vei putea afirma.

Balanță

Sectorul studiilor, al relației cu persoane aflate în străinătate și sistemul de valori și convingeri personale se dinamizează astăzi la Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide o nouă etapă, prin revizuirea planurilor de viitor.

Scorpion

Sectorul avantajelor materiale, al creditelor, taxelor, datoriilor, moștenirilor, al banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și sectorul intim, se dinamizează astăzi, odată cu Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide o nouă etapă în domeniile enumerate.

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care îți activează sectorul mariajului, al relațiilor și al parteneriatelor, semn că se deschide o nouă etapă în viața de cuplu.

Capricorn

Sectorul muncii, al activităților curente de la serviciu și starea sănătății sunt dinamizate, astăzi, odată cu Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide o nouă etapă și te invită la organizarea sarcinilor și la adoptarea unui stil de viață sănătos.

Vărsător

Sfera sentimentală, a aventurii, a flirtului, a relației cu copiii, a activităților de relaxare, artistice, de creație și valorificarea unei vocații se dinamizează astăzi la Luna Nouă din semnul Gemeni. Așadar, se deschide o nouă etapă în viața amoroasă, dar și în celelalte domenii enumerate.

Pești

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează astăzi și deschide o nouă etapă în sectorul care reprezintă viața de familie, locuința, patrimoniul și relațiile cu părinții.

Românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30

related posts

Modifică setările cookies