Horoscop zilnic 22 mai 2022. Peștii sunt răscoliți de amintiri din trecut, Leii complică lucrurile în relația de cuplu


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 22 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, s-ar putea să pui în practică sfaturile unui prieten sau a unei persoane apropiate, legate de un proiect personal, pe care vrei să-l demarezi în perioada următoare. Totodată, ești determinată să faci ceva pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung. Se întrevede o perioadă bună din punct de vedere profesional.

 

Taur

 

Deși este o zi de weekend și ar trebui să te relaxezi, ziua vine cu evenimente și împrejurări neașteptate, cu provocări și poate, sarcini dificile, un termen limită, pe care trebuie să-l respecți zilele viitoare. Vei face un tur de forță, dar ai toate motivele să crezi că eforturile tale vor fi răsplătite.

 

Gemeni

 

Posibil să primești vești de la drum, din străinătate, de la persoane cu care ai stabilit petrecerea unei vacanțe, dar planurile se schimbă și trebuie să te reorganizezi. S-ar putea să ajungi într-un alt loc, în care îți doreai de mai mult timp. Acum trebuie să o iei de la capăt cu rezervarea transportului și a cazării.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să vrei să faci niște cheltuieli mai mari, însă nu se leagă lucrurile. Vin blocaje sau amânări, nu poți face o plată online sau partenerul este cel care nu este de acord cu achiziția pe care vrei să o faci. Recomandarea astrelor este să amâni achiziționarea unor obiecte de o valoare mare, dupa 3 iunie.

 

Leu

 

Astăzi, se pot complica lucrurile în relația de cuplu, pentru că nu reușești să rezonezi cu partenerul și pentru că intervin și alte situații neprevăzute, care vă dau planurile peste cap. Dialogul este important și faptul că ar trebui să nu lași orgoliul să te îndepărteze de partener.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să revină niște probleme mai vechi de sănătate, pe fondul stresului și a oboselii acumulate. Recomandarea astrelor este să stai departe de orice sursă de stres și să te odihnești mai mult! Conservă-ți energia și lasă-i și pe alții să aibă grijă de tine!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi ar putea să aducă o situație, în care să-ți fie testată relația de iubire, planul amoros sau relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, nu este o zi favorabilă să ai experiențe noi în planul sentimental.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să intervină discuții în familie despre situația financiară, despre administrarea unor sume de bani sau despre chestiunile gospodărești. S-ar putea să ți se reproșeze faptul că-ți dedici mai mult timp carierei în detrimentul petrecerii timpului cu familia. 

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să interacționezi mai greu cu toată lumea, în special cu partenerul de cuplu, care are mereu ceva de obiectat. Posibil, să apară vești neașteptate și să fii nevoită să faci niște deplasări. Totodată, ai niște idei în planul profesional, pe care vrei să le implementezi.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să faci planul pentru o călătorie în scop de agrement. Faci socoteli financiare, cauți oferte și vezi dacă te încadrezi în buget. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să vină spre tine oferte noi de job, de colaborare sau de a schimba total domeniul în care activezi.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul personalității și alături de Saturn, îți oferă rezistență, organizare și un randament bun în toate acțiunile pe care le întreprinzi. În planul personal, se întrevede o perioadă cu oportunități.

 

Pești

 

Astăzi, s-ar putea să fii mai sensibilă decât de obicei, pentru că Luna îți traversează casa frământărilor interioare și apar tot felul de regrete, aduceri aminte, legate de persoane sau situații din trecut. Traversezi o zi în care te răscolesc amintirile. Intuiția este amplificată și s-ar putea să te ajute să ieși dintr-o încurcătură.

 

 

related posts

Modifică setările cookies