Horoscop zilnic 22 martie 2020. Berbecii se implică într-un proiect umanitar, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 22 martie 2020.


Berbec

De astăzi Saturn, seniorul zodiacului, se mută în zodia Vărsător și-ti eliberează sectorul socio-profesional, pe care l-a tot testat în ultimii doi ani. Astfel, până pe 2 iulie, Saturn se mută în casa prietenilor, a proiectelor și planurilor de viitor. Vei vedea că te vei implica în multe proiecte umanitare și-ți vei ajuta necondiționat prietenii, apropiații, rudele. Cu siguranță, la finalul anului, când Saturn va parăsi casa carierei, vei fi și răsplătită pentru eforturile tale.

Taur

De astăzi Saturn începe să tranziteze Vărsătorul, respectiv sfera profesională și până pe 2 iulie, când revine înapoi pentru jumătate de an, va lucra în avantajul tău și te va ajuta să-ți îndeplinești ambițiile profesionale. Poate nu se vor întâmpla lucruri importante acum, dar sigur din decembrie, când ajunge din nou în Vărsător și va sta timp de 3 ani, va aduce culegerea roadelor eforturilor tale.

Gemeni

De astăzi Saturn ajunge în Vărsător și-ți va elibera casa avantajelor materiale, a moștenirilor și a banilor proveniți din credite, taxe și impozite. Astfel, până pe 2 iulie, Saturn se mută în sectorul care reprezintă studiile, relația cu persoane aflate în străinătate, călătoriile, dar și sistemul de valori personale, domenii pe care le va testa.

Rac

Saturn eliberează de astăzi sectorul care indică mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri. Până pe 2 iulie seniorul zodiacului va testa sistemul financiar, banii proveniți din avantaje materiale, credite, impozite, taxele și bunurile provenite din moșteniri. Totodată, vei observa o tendință de a economisi mai mult.

Leu

Saturn, seniorul zodiacului, eliberează de astăzi sectorul care reprezintă locul de muncă și sănătatea și până pe 2 iulie va testa mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri. Poate nu vor avea loc acum, în aceste luni, evenimente importante, dar sigur îți va da o oarecare idee de ce se va întampla cu căsnicia ta, relația sau un parteneriat de afaceri începând cu luna decembrie a anului acesta.

Fecioară

Saturn eliberează de astăzi sectorul care reprezintă sfera sentimentală, relațiile de iubire, aventura, relația cu copiii, creativitatea, activitățile artistice. Până pe 2 iulie va testa sănătatea, activitățile curente de la serviciu, dar și locul de muncă. Posibil ca în aceste luni să-ți faci o imagine asupra lucrurilor care se vor întâmpla începând cu luna decembrie a acestui an legate de drumul tău profesional.

Balanță

În ultimii doi ani sectorul care indică familia, viața de familie și regimul unei locuințe a fost testat la greu de Saturn, seniorul zodiacului. De astăzi părăsește zodia Capricorn și până pe 2 iulie va testa sectorul care indică dragostea, aventura, relațiile cu copiii, dar și activitățile de creație, artistice, sportive și distracția.

Scorpion

Ultimii doi ani au fost destul de grei pentru tine în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe, schimbul de idei și dezvoltarea orizonturilor cunoașterii pentru că Saturn, seniorul zodiacului a traversat aceste domenii. De astăzi, însă, până pe 2 iulie, va traversa zodia Vărsător, respectiv sectorul care reprezintă familia, relația cu părinții, viața de familie în general și regimul unei locuințe. Astfel, îți vei face o idee, în următoarele luni a ceea ce urmează la finalul anului.

Săgetător

Dacă timp de doi ani, Saturn ți-a testat sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie, de astăzi părășeste zodia Capricorn, respectiv acest domeniu, eliberându-l. Astfel, până pe 2 iulie va testa comunicarea, schimbul de opinii, informația, acumularea de cunoștințe, relațiile cu cei apropiați, vecinii, rudele, dar și frații. Îți vei face o idee a ceea ce urmează să înveți în următorii trei ani de la Saturn.

Capricorn

Ultimii doi ani au fost destul de grei pentru tine, pentru că Saturn, seniorul zodiacului, ți-a traversat zodia și te-a învățat tot felul de lecții dure. De astăzi, însă, părăsește Capricornul și până pe 2 iulie va traversa Vărsătorul, respectiv sectorul financiar, pe care îl va testa. Urmează o perioadă de trei ani în care ar trebui să începi să gestionezi rațional cheltuielile.

Vărsător

Saturn ajunge astăzi în zodia ta, în casa personalității și te va testa până pe 2 iulie, când se întoarce în Capricorn. Vei învăța în aceste luni ce înseamnă respnsabilitatea, seriozitatea și organizarea și-ți vei face o idee despre cum va fi perioada care va începe din decembrie timp de trei ani.

Pești

Saturn părăsește astăzi Capricornul, respectiv sectorul care indică prietenii, planurile și proiectele pe termen lung și pășește în Vărsător până pe 2 iulie, în sectorul care indică izolarea, introspecția și meditația. În aceste luni îți vei face o idee despre ceea ce urmează din decembrie, în următorii trei ani, în care ar trebui să elimini din viața ta tot ce nu mai funcționează.

 

related posts