Horoscop zilnic 22 martie 2021. Fecioarele sunt surprinse la maximum de o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 22 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce înțelegere și comunicare cu membrii familiei cu care ai avut probleme și care s-au dovedit de-a lungul timpului dificili. În ce privește sfera financiară, ai intuiție  și fler în afaceri. Totodată, ai parte de sprijin din partea prietenilor sau dacă trebuie să prezinți un proiect sau o lucrare. În planul sentimental, ai o atracție puternică față de o persoană cunoscută de curând.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, una să spui și alta să faci și să nu vrei să asculți de sfatul nimănui. Vrei să faci numai dupa bunul tău plac, chiar dacă ești avertizată că vei întâmpina unele obstacole. Cineva apropiat ar putea să te convingă să cooperezi într-o situație la locul de muncă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și vei coopereza cu o propunere, o ofertă venită din sfera profesională. Poți pune bazele unui proiect durabil, care necesită răbdare și perseverență. Tot ce clădești acum, cu unul dintre prieteni, are toate șansele să reziste pe termen lung. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi în care Luna, guvernatorul tău, face un aspect benefic cu Mercur, astrul comunicării și al gândirii, îți aduce o deschidere față de oameni, să comunici cu rudele, prietenii, vecinii, să ai dialoguri îndelungi cu partenerul de cuplu. În partea a doua a zilei, ai parte de o surpriză de la un prieten/ă.

 

Leu

 

Primești, astăzi, o informație utilă, care ar putea să te ajute în planurile tale de natură profesională, financiară. În cuplu, acțiunile tale sunt susținute de către partener și cauți să vă înțelegeți mai bine, să evitați conflictele și să vă redirecționați energiile către scopuri constructive.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o surpriză de la un partener din trecut, care acum locuiește în străinătate și apare brusc în viața ta. Surpriza este atât de mare, încât nu știi cum să reacționezi, dacă să dai curs unei invitații în oraș sau mai stai pe gânduri până să dai un raspuns.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi îți pregătește o un succes profesional sau o exprimare bună într-o apariție publică. În partea a doua a zilei, ai parte de surprize din partea anturajului. În planul sentimental, este posibil să fii deschisă către o persoană cunoscută de curând, cu care să începi să ieși la întâlniri.

 

Scorpion

 

Astăzi, visezi la o călătorie sau la o vacanță în străinătate. Rămâne de văzut dacă va fi posibil. Până atunci îți faci o idee despre ce buget ai avea nevoie. Tot astăzi, sunt susținute educația superioră, în special susținerea de proiecte, preocupările spirituale și rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce unele tensiuni cu partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești. Aveți grijă cum vă împărțiti sarcinile și nu dați curs la o dispută, care nu-și are rostul, pentru că unele nemulțumiri ale tale sunt din cauze profesionale și răbufnești acolo unde nu trebuie!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o atenție sporită acordată relațiilor cu cei din jur. Din nevoia de a te afirma poți avea tendința să domini conversațiile cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Dacă ești singură, în sfera sentimentală, poate să apară o surpriză neașteptată.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o capacitate intelectuală ridicată la serviciu și o cooperare excelentă cu colegii. Este un moment favorabil de a lucra la un proiect nou și ai susținere în a-ți atinge obiectivele. Superiorii îți apreciază eforturile și te ajută să crești profesional.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în deplasările în scop administrativ sau financiar. Totodată, pot să apară provocări legate de aspecte de natură juridică, care te obligă să renegociezi, discuți sau reface anumite acte sau documente.

 

Cum arata Jeniffer Lopez așa bine la 51 de ani?  - Trending Review cu Daragiu - episodul 59

related posts

Modifică setările cookies