Horoscop zilnic 22 martie 2022. Vărsătorii au parte de o surpriză uriașă din partea partenerului, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 22 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai niște revelații astăzi, tragi concluzii și poți încheia niște afaceri, contracte sau să-ți recomanzi partenerul într-o funcție. Totodată, poți lua niște decizii privind trecutul, să lași în urmă unele evenimente sau persoane, să renunți la o relație nefuncțională.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu ajutor de la prieteni. Ești deschisă către socializare și-ți dorești să te implici în cât mai multe proiecte, să cunoști lume, să mergi la evenimente, întâlniri și să pregătești campanii. În relația cu partenerul de cuplu dispar tensiunile și încercați să relansați relația.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul muncii și face niște aspecte favorabile cu planetele din zodia Pești, din casa carierei, imaginii și relației cu șefii sau autoritățile, așa că, dacă ai ceva de rezolvat la serviciu sau în legătură cu chestiuni birocratice, astăzi este momentul.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi vine cu informații importante legate de studii, dacă te-ai înscris la vreun curs, privind o călătorie sau un schimb de experiență profesională, unde te poți face remarcată. În planul sentimental, se reeditează niște momente plăcute în compania partenerului.

 

Leu

 

Astăzi este o zi în care poți rezolva o serie de chestiuni gospodărești sau să obții niște bani de la familie, părinți, pentru a pleca într-o călătorie. Totodată, te afli față în față cu o propunere de colaborare sau job.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu multe deplasări, ședințe, interacționare cu persoane cu care lucrezi sau de la care ai de obținut ceva. Așadar, ai parte de o perioadă intensă în relații. Poți ierta mai ușor, nu mai ești așa critică și te bucuri de ajutor și susținere de la partenerul de cuplu. 

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri constructive la locul de muncă și ajutor de la colegi. În altă ordine de idei, din punct de vedere al sănătății realizezi că trebuie să faci niște eforturi pentru a-ți schimba stilul de viață.

 

Scorpion

Dacă ești singură, sfera sentimentală se poate anima astăzi și conjunctura astrală îți poate scoate pe cineva deosebit în cale. Dacă faci parte dintr-un cuplu, te reîndrăgostești de partener și îi acorzi mai multă atenție, îi faci mici plăceri și-ți rezervi timp pentru a-l petrece împreună.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu rezolvarea unor probleme cu locuința. S-ar putea să închei o renovare sau să încerci să schimbi niște contracte ale casei. Posibil să iei decizii împreună cu partenerul privind administrarea unui bun de valoare, a unei locuințe, să vă întemeiați o familie.

 

Capricorn

 

După o perioadă în care ai fost mai rece în relațiile cu ceilalți, astăzi, te porți blând cu toată lumea, cooperezi, ești înțelegătoare și rezolvi niște situații prin comunicare și diplomație. Ai ocazia să pui în ordine niște acte, să faci niște deplasări sau să rezolvi online niște chestiuni birocratice.

 

Vărsător

 

Te preocupă situația financiară și discuți cu partenerul de cuplu cum să faceți bani mai mulți. S-ar putea să-ți vină ideea să-ți dezvolți abilitățile, talentele, să-ți valorifici o pasiune. În partea a doua a zilei, partenerul îți face o surpriză: vine cu vești despre o mărire salarială pe care a obținut-o.

 

Pești


Cu Luna pe casa înțelepciunii și convingerilor personale de viață, astăzi, ai parte de inspirație și intuiție într-o chestiune care privește direcția ta profesională. La serviciu și în grupul de prieteni cucerești foarte ușor cu atitudinea ta, pentru că știi să comunici și ai un impact puternic asupra celorlalți.


 

related posts

Modifică setările cookies