Horoscop zilnic 22 martie 2023. Balanțele fac o greșeală gravă în viața amoroasă și acum așteaptă reacția partenerului


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 22 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna îți traversează și astăzi semnul nașterii și ești încă sub influența Lunii Noi de ieri. Contextul astral din care face parte Mercur, astrul comunicării, și Chiron, micul înțelept, te va ajuta să iei decizii importante și-n planul personal, relațional, privind o poveste de iubire începută de curând, dar și-n planul profesional, unde vei coopera cu niște propuneri venite din partea șefilor.

 

Taur

Astăzi ești interesată să rezolvi niște chestiuni financiare sau administrative ale casei, părinților, care îți cer ajutorul într-o chestiune patrimonială/locativă. De asemenea, s-ar putea să ai niște revelații, să conștientizezi că drumul tău profesional este altul și că trebuie să faci o schimbare, pentru a simți satisfacție profesională.

 

Gemeni

Astăzi este posibil să ceri niște sfaturi unei prietene apropiate legate de situația pe care o experimentezi în planul relațional. Ești fericită că lucrurile merg conform așteptărilor tale și că vei face, în curând, niște schimbări importante în viața ta.

 

Rac

Astăzi vei fi în centrul atenției la serviciu, ai discuții cu șefii sau cu persoanele cu putere de decizie în proiectele pe care le ai în derulare. De asemenea, s-ar putea să faci mai multe deplasări, să stai în ședințe, să porți negocieri sau să rezolvi o serie de chestiuni administrative ale casei. S-ar putea șefii să te trimită și la niște cursuri.

 

Leu

Contextul astral de astăzi te invită să rezolvi anumite chestiuni birocratice. S-ar putea să primești și o invitație de a pleca cu prietenii într-un minisejur sau participi la un eveniment important în viața acestora. Pe de altă parte, te frământă faptul că ai vrea să mai înveți, să începi niște cursuri, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii prin studiu sau călătorii.

 

Fecioară

Posibil astăzi să încasezi niște bani dintr-o activitate extraprofesională, să încerci să faci niște cumpărături, un cadou pentru cineva drag. De asemenea, este posibil să ai niște discuții cu partenerul de cuplu despre nevoile voastre emoționale.

 

Balanță

Astăzi vei iniția niște dialoguri cu partenerul de cuplu, mai ales dacă ați avut dispute în ultimele zile.  Încerci să repari și cauți soluții de împăcare, de înțelegere și vrei să-i pregătești o surpriză. Ceva însă te ține, pentru că realizezi că ai făcut niște greșeli grave și aștepți reactia partenerului.

 

Scorpion

Astăzi vei fi foarte activă la serviciu și poate chiar agresivă în relațiile cu colegii, care nu-și fac treaba. Recomandarea astrelor este să ai dialoguri deschise, să explici niște lucruri și să încerci să nu dai curs impulsului de moment, să strici niște relații.

 

Săgetător

Astăzi vei avea niște discuții cu partenerul de cuplu legate de petrecerea timpul liber, programarea unei vacanțe sau educația copiilor, dacă sunteți părinți. Vrei să ajungeți la un numitor comun și să reușiți să nu mai intrați în conflicte.

 

Capricorn

Astăzi te preocupă casa, familia, treburile gospodărești și împărțirea acestora. S-ar putea să ai niște discuții și cu părinții, să le dai niște vești legate de serviciu, despre un job sau o funcție nouă. Te preocupă și reorganizarea casei, o reamenajare sau redecorare, achiziționarea unor bunuri.

 

Vărsător

Astăzi, se dinamizează casa comunicării, negocierilor și deplasărilor. Posibil să te duci să te interesezi de obținerea unor acte. Va fi nevoie să afli și de prețuri, să vezi dacă-ți permiți să demarezi o acțiune notarială sau juridică, achitarea unor cursuri. Relațiile cu familia se îmbunătățesc și programezi niște vizite sau o deplasare în afara orașului.

 

Pești

Astăzi au loc discuții despre bani, salarizare, economisire a unor sume, deschiderea unui cont de economii, dar și de cheltuieli și intrarea în posesia unor sume de bani dintr-o activitate extraprofesională. S-ar putea să primești și un buget la serviciu, pe care să fie nevoie să-l administrezi cât mai bine.

related posts

Modifică setările cookies