Horoscop zilnic 22 noiembrie 2019. Berbecii câștigă bani, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi este o zi favorabilă în a încheia un contract sau un parteneriat, din care să obții un beneficiu financiar. Poate semnezi un contract care are legătură cu studiile sau achizitionezi unui sejur în străinătate. Oricare ar fi varianta, se anunță o zi favorabilă și negocierilor.

 

Taur

Astăzi faci eforturi deosebite pentru a obține un buget pentru un proiect. Este un moment bun să analizezi obiectivele pe termen lung și să vezi dacă lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de tine. Atenție la relația cu un coleg care îți pune piedici!

 

Gemeni

Astăzi ai șansa să semnezi un contract profitabil, care anunță o nouă etapă în viata ta profesională. Totodată, aspectul astral se extinde și în sfera sentimentală, unde poți avea o surpriză plăcută.

 

Rac

Ziua de astăzi se anunță benefică pentru a semna un contract de casă sau care privește regimul unei locuințe. Poți semna un contract de credit și să demarezi acțiunea de cumpărare a unei locuințe. Posibil să îți iei câteva zile libere și să umbli să rezolvi o serie de chestiuni administrative.

 

Leu

În prima parte a zilei faci niște deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei, iar după-amiază, când te întorci la serviciu, poți întâlni o veche cunoștintă, pe care nu ai mai văzut-o de mult și cu care stabilești o întâlnire în weekend.

 

Fecioară

Este foarte posibil ca astăzi să te preocupe semnarea unui contract, care are legătură, cel mai probabil, cu achiziționarea unei locuințe. Posibil să semnezi un precontract, iar contractul final să fie peste câteva luni. Cei doi benefici, Jupiter și Venus, amândoi poziționați pe sectorul familie și locuință își dau mâna și aduc oportunități de care nici nu sperai.

 

Balanță

Ai toate șansele să-ți iasă în cale o propunere de natură profesională pe care să nu o ratezi și să o valorifici. Poți semna un contract, în urma unor negocieri profitabile. Ai noroc în deplasări și la informații să prinzi niște ponturi.

 

Scorpion

Ai șanse să încasezi o sumă de bani, pe care sa o ții secretă față de partener sau poți semna un contract pentru o colaborare din care să obții niște bani cu care sa achiziționezi o vacanță în această iarnă într-un loc unde îți dorești și tu și partenerul foarte mult.

 

Săgetător

Cu Soarele intrat de astăzi în zodia ta, ai parte de energie si vitalitate, optimism și determinare în urmărirea obiectivelor. Totodata, astrul zilei îți susține toate planurile pe termen lung. Ești fericită că ai scăpat de trăirile profunde pe care le-ai avut în ultima lună. Te simți pregătită să înfrunți tot ce vine spre tine.

 

Capricorn

Te străduiești să te faci remarcată în planul profesional. Munca depusă în ultima perioadă ți-a adus notorietate și culegi roadele eforturilor prin semnarea unui contract profitabil. Totuși, pentru o perioadă ții pentru tine veștile bune legate de carieră, până se așează lucrurile.

 

Vărsător

Se anunță un final de săptămână bun la locul de muncă, cu semnarea unui contract profitabil. Totodată, poate fi vorba și de încheierea cu succes a unor demersuri privind un credit de nevoi personale pentru renovarea locuinței. Spre seară participi la un eveniment monden.

 

Pești

De astăzi beneficiezi de prezența Soarelui în sectorul carieră, imagine și statut profesional și următoarea lună ai preocupări pentru aceste domenii ale hărții astrale. Îți dorești mai mult ca oricând să reiei un proiect personal. Cu ajutorul unor șefi, care te recomandă, vei reuși să obții și finanțare.

Vezi și ce sfaturi au creatorilor de încălțăminte, în sezonul rece!

related posts