Horoscop zilnic 22 noiembrie 2020. Racii trebuie să aibă grijă mare la sănătate, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Începând de astăzi, Soarele, energia, vitalitatea, intră în semnul Săgetătorului, pe care îl va tranzita până pe 21 decembrie. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care vom fi interesați să ne lărgim orizonturile, să ne depășim limitele, să studiem domenii care ne interesează, vom fi mai optimiști și încrezători în idealurile noastre. 

 

Berbec

 

Sectorul asociat studiilor, călătoriilor, relației cu persoane sau instituții din străinătate/publice, dar și principiile și convingerile tale personale se activează, de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Săgetător. Așadar, preocupările principale, din următoarea lună, vor fi aceste domenii și vei fi dornică să studiezi, să afli cât mai multe din domeniile care te pasionează, să pleci în călătorii și să reiei legătura cu prietenii, care locuiesc în străinătate.

 

Taur

 

Astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Săgetător, sectorul asociat moștenirilor, avantajelor materiale, taxelor, impozitelor, banilor deținuți împreună cu partenerul sau cu alte persoane, dar și sfera intimă, va fi dinamizat pentru următoarea lună de zile, preocupările tale principale fiind cele menționate.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, își face intrarea în zodia Săgetător, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, următoarea lună de zile, aceste domenii vor fi activate, vei lucra la consolidarea relației în sfera personală, iar în sfera profesională poți să închei contracte care să-ți aducă sume însemnate.

 

Rac

 

Casa asociată sănătății și locului de muncă se activează de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Săgetător. În ceea ce privește sănătatea, este recomandat să ai o mai mare grijă de tine, prin adoptarea unui stil de viață sănătos. La locul de muncă este favorizată învățarea unor lucruri noi și vei fi determinată să demonstrezi că experiența acumulată până acum, te ajută să ai un randament ridicat.

Leu

 

De astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Săgetător, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, de relația cu copiii, dacă ești părinte, și te vei implica mai mult în activități de creație, artistice. Posibil să-ți valorifici o pasiune din care poți obține avantaje materiale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Soarele îți străbate sectorul asociat familiei, căminului, patrimoniului și relațiilor de familie. Așadar, vei fi preocupată, în următoarea lună, de rezolvarea unor situații în familie sau legate de regimul unei locuințe. Vei avea energia necesară să pui în ordine acte, documente, îți faci planuri de o renovare, cauți soluții, te informezi și aștepți momentul să ai și banii necesari pentru a demara acțiunea.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele începe să tranziteze zodia Săgetător și îți va străbate sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, deplasărilor în scop administrativ sau financiar și acumularii de cunoștințe pentru susținerea de examene/teste/interviuri sau proiecte. Așadar, timp de o lună de zile, abilitățile tale de comunicare și negocierile vor fi evidențiate și se vor intesifica deplasările pentru a rezolva diverse chestiuni birocratice.

 

Scorpion

 

De astăzi, Soarele, energia, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul financiar și timp de o lună de zile, preocupările tale principale vor avea legătură cu banii, cum să-ți suplimentezi veniturile. Așadar, fă-ți un plan de acțiune pentru a-ți mări veniturile, reorganizează-ți finanțele și adoptă un echilibru între cheltuieli și încasări!

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Săgetător și-ți va traversa sectorul personalității. Timp de o lună vei avea susținerea astrului zilei. Așadar, profită de acest aspect astral și demarează proiecte, pune-te în valoare și setează-ți obiective! Totodată, poți rezolva și o problemă de sănătate pe care o tot amâni de câteva luni.

 

Capricorn

 

De astăzi, Soarele ajunge în zodia Săgetător și-ți va traversa sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului și introspecției. Așadar, timp de o lună de zile, trecutul revine în atenția ta. Folosește-te de acest tranzit astral pentru a-ți face ordine în viață și în gânduri, pentru a elimina ce te ține în loc și detașează-te de orice sursă de stres!

 

 

Vărsător

 

Începând de astăzi Soarele, energia, ajunge în zodia Săgetător și-ți va traversa sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale din care faci parte și a proiectelor pe termen lung. Așadar, următoarea lună de zile, vei socializa mai mult, îți vei lărgi cercul de prieteni, iei legătura cu prieteni cu care nu ai mai vorbit de mult și ai șansa să demarezi noi proiecte.

 

Pești

 

Începând de astăzi Soarele, energia, ajunge în zodia Săgetător și-ți va tranzita sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, preocupările tale din următoarea lună vor fi imaginea, statutul profesional și activitatea din sfera socio-profesională. Posibil să-ți dorești o funcție și pentru acest lucru vei face niște cursuri pentru a obține o calificare, o diplomă, un atestat.

Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu - episodul 47

related posts

Modifică setările cookies