Horoscop zilnic 22 noiembrie 2021. Taurii încearcă să-și salveze relația amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat studiilor, înțelepciunii, călătoriilor, străinătății, proiectelor, direcției profesionale și filosofiei de viață. Așadar, urmează o perioadă de o lună în care ești interesată să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să studiezi domenii de interes, să începi un curs, să călătorești. Totodată, vei fi mai încrezătoare în idealurile tale.

 

Taur


Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat intereselor materiale, moștenirilor, creditelor, taxelor, impozitelor, banilor și bunurilor deținute cu partenerul sau cu alți terți, dar și sectorul intimității și încrederii reciproce. Așadar, timp de o lună de zile faci ordine în situația financiară, iar în sfera intimă încerci să relansezi relația.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor și va dinamiza aceste domenii. Poți să-ți consolidezi relația de cuplu, iar în sfera profesională să închei parteneriate care să-ți aducă venituri suplimentare.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat muncii, activităților de serviciu, relațiile cu colegii, dar și sectorul sănătății, unde este recomandată o mai mare atenție și adoptarea unui regim de viață sănătos. La locul de muncă ai șansa, în următoarea lună, să-ți demonstrezi experiența și abilitățile. Totodată, vei avea un randament intelectual ridicat.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, cuceririlor, copiilor și creativității. Următoarea lună, vei fi implicată în mai multe activități de creație, îți poți valorifica un talent, îți rezervi mai mult timp copiilor, dacă ești părinte și partenerului. Dacă ești singură, acționează! 

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Așadar, în următoarea lună rezolvi o serie de activități administrative, faci ordine în acte, începi o renovare sau o reamenajare a spațiului de locuit.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, dezbaterilor, învățării și acumulării de cunoștințe, susținerea unui examen sau interviu, prezentarea unor proiecte. Timp de o lună, te evidențiezi prin experiența și abilitățile de comunicare și vei face mai multe deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni birocratice.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat finanțelor, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Așadar, preocupările tale pentru următoarea lună vor fi cum să-ți suplimentezi veniturile. Posibil să vină bani și din colaborări extraprofesionale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv casa personalității și-ți va fi aliat, timp de o lună. Este un moment bun să te pui în valoare și să demarezi proiecte pentru că energia astrului zilei te susține.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului. Vei sta mai izolată, vei simți că energia ta este scăzută, însă folosește acest timp pentru tine, pentru reechilibrare fizică și psihică, pentru a-și face un bilanț și ordine în viață.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale, planurilor și proiectele pe termen lung. Așadar, urmează o lună în care viața socială devine activă, iei legătura cu prieteni cu care nu ai mai vorbit de mult și s-ar putea să demarezi niște proiecte cu unii dintre aceștia, care-ți fac niște oferte.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Soarele va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat sferei profesionale. Cum Soarele este guvernatorul casei muncii, poziționat în casa carierei, următoarea lună te va preocupa ascensiunea profesională. Dacă îți dorești o funcție, o schimbare profesională, să avansezi și să-ți consolidezi statutul profesional, ai acum ocazia.

 

Trending Review cu Daragiu - Hamsterul care investește în cryptomonede

related posts

Modifică setările cookies