Horoscop zilnic 22 noiembrie 2022. Vărsătorii fac planuri de viitor cu partenerul, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 22 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat educației superioare, perfecționării profesionale, înțelepciunii, călătoriilor, străinătății, direcției profesionale și filosofiei de viață. Vei fi interesată să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să studiezi domenii de interes pentru tine, să reiei niște studii, să călătorești.

 

Taur

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirile, creditele, taxele, banii și bunurile deținute împreună cu partenerul de cuplu, dar și sectorul intimității. Vei fi interesată să-ți faci ordine în situația financiară și să încerci să-ți relansezi relația de cuplu.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Vei fi interesată să-ți consolidezi relația de cuplu, dacă ești singură, să intri într-o relație, și să închei parteneriate/contracte profesionale, care să-ți aducă beneficii și satisfacții personale.

 

Rac

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat muncii, activităților de serviciu, relațiile cu colegii, dar și sectorul sănătății. Energia Soarelui îți va aduce un randament intelectual ridicat și te va ajuta să-ți demonstrezi abilitățile și experiența profesională. De asemenea, este posibil să fii mai preocupată de starea de sănătate.

 

Leu

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat

iubirii, fericirii, aventurilor sentimentale, flirtului, copiilor și creativității. Vei fi preocupată de planul afectiv, de valorificarea unui talent, activități de creație și petrecerea timpului cu copiii. Este o perioadă bună pentru relaxare sau vacanțe. Dacă ești singură, fii mai atentă în jurul tău!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Posibil să reușești să rezolvi o serie de chestiuni administrative ale locuinței sau faci planuri pentru o viitoare reamenajare a spațiului de locuit.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, deplasărilor, învățării și acumulării de cunoștințe. Energia Soarelui te ajută în studiul personal, să ai randament intelectual ridicat, să negociezi în favoarea ta și să te apropii mai mult de rude, frați, familie în general.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul financiar, al banilor proveniți din salariu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o perioadă în care cauți metode de suplimentare a veniturilor. Cum Soarele îți guvernează casa carierei, este posibil să vină spre tine propuneri să te implici în proiecte noi profesionale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul personalității. Energia astrului zilei va fi un aliat să te pui în valoare, să fii determinată să demarezi proiecte personale. Profită de această perioadă pentru a-ți demonstra abilitățile!

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Chiar dacă vei avea energia scăzută și vei sta mai mult izolată, folosește acest timp de liniște și detașare față de factorii de stres pentru reechilibrare fizică și psihică, pentru a-ți face un bilanț și ordine în viață!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat relațiilor de prietenie, grupurilor sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. Vei fi interesată de relansarea vieții sociale, de întâlniri cu prietenii și proiecte pe care să le demarezi cu aceștia. De asemenea, faci planuri de viitor împreună cu partenerul de cuplu.

 

Pești

 

Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat carierei și activităților profesionale. Pentru că energia Soarelui, guvernatorul casei muncii, va dinamiza cariera, imaginea și statutul profesional, ai toate șansele să te faci remarcată, să avansezi într-o funcție sau să-ți consolidezi statutul profesional.

related posts

Modifică setările cookies