Horoscop zilnic 22 octombrie 2020. Capricornii au surprize neplăcute în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 22 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un impuls în sfera carierei, acela de a transforma o afacere personală, independentă, într-o afacere online. Poti, dealtfel, să implementezi soluții tehnice care să eficientizeze activitatea. Documentează-te bine înainte să faci aceste schimbări și la avantajele pe care le poți avea!

 

Taur

 

Astăzi, comunicarea joacă un rol important în relațiile tale parteneriale și în rezolvarea unor probleme apărute în cuplu sau la serviciu. Luna traversează sectorul asociat conștiinței și al principiilor de viață, așa că, dacă simți că nu mai rezonezi cu partenerul sau cu cei cu care colaborezi, nu vă ghidați în viață după aceleași principii și relațiile au devenit toxice, mai bine te eliberezi.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează unul dintre sectoarele financiare și revin în actualitate preocupările tale de a returna niște datorii. Pe de altă parte, pentru că Mercur, guvernatorul tău, este retrograd, crește riscul de a avea neînțelegeri cu cei cu care desfășori activități, pentru că nu ai răbdare să asculți și punctele lor de vedere. 

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu. Poate să apară o predispoziție de a te întoarce în trecut, de a rememora momente cu persoane cu care ai trăit o pasiune. Poate chiar reapar în viața ta acele persoane și din acest motiv ești răscolită sentimental.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi îți pregătește evenimente, care au legătură cu sectorul profesional, iar tranzitele planetelor te ajută să înțelegi că o schimbare de domeniu, în carieră, ar fi benefică. În sfera sentimentală ai acordat mai mult credit decât merita partenerul și acum ar trebui să te gândești și la tine, la planurile tale de viață.

 

Fecioară

 

Configurația planetelor din harta ta natală te ajută să te echilibrezi, să gândești pragmatic și să adopți o perspectivă pe termen lung. Chiar dacă Venus, planeta iubirii, aduce momente în care acționezi rațional în planul afectiv, nu te poți plânge de intensitatea emoțională pe care o vei avea în decursul zilei de astăzi.

 

Balanță

 

Astăzi depui eforturi în chestiunile gospodărești, dar și pentru a-i ajuta pe unii membrii ai familiei în problemele lor personale. Dacă deschizi dialoguri legate de bunurile patrimoniale, o moștenire sau obținerea unor sume de bani/ bunuri, care ți se cuvin de drept, ai grijă cum pui problemele, pentru că pot interveni dispute!

 

Scorpion

 

Dialogurile cu superiorii sau cu persoane cu putere de decizie de la locul de muncă te vor impulsiona să muncești mai mult, pentru că ți se propun niște beneficii financiare. Implicarea într-un proiect de anvergură, ar putea să te propulseze în carieră.

 

Săgetător

 

Posibil după aflarea unor informații, pe care unii colegi sau colaboratori cu care desfășori activități, le-au ascuns pentru a obține un interes, vei interveni la superiori pentru a schimba regulile și procedurile în sarcinile de la locul de muncă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce susținere din partea familiei în proiectele tale personale. Nu se poate spune același lucru despre relația cu partenerul de cuplu, unde ai tot avut surprize neplăcute în ultima perioadă. Problemele din sfera intimă, dar și neînțelegerile privind chestiunile financiare, v-au îndepărtat unul de celălalt.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi sănătatea să-ți creeze probleme, așa că este recomandat să nu te suprasoliciți. Pot să revină probleme mai vechi, pe care nu le-ai rezolvat la timpul potrivit. În partea a doua a zilei, îți faci un bilanț și decizi reorganizarea tuturor planurilor din viața ta.

 

Pești

 

Aspectele astrale de astăzi îți confirmă faptul că schimbările pe care le dorești în viața ta ar trebui să înceapă cu tine. Posibil dialogul cu un prieten să te ajute să identifici situațiile din sfera afectivă în care greșesti și pe care trebuie să le îndrepți.

 


 

Amna și Liviu Teodorescu, imaginile de un milion de vizualizări

related posts

Modifică setările cookies