Horoscop zilnic 22 octombrie 2021. Leii află secrete despre iubit care afectează relația de cuplu, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 22 octombrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, apar evenimente neașteptate și cheltuieli neprevăzute, care au legătură cu studiile, obținerea unor documente oficiale sau o deplasare în scop profesional/personal. Dacă ai intenția să negociezi un contract, s-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu cei cu care tratezi și să nu te mai intereseze colaborarea.

 

Taur

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, într-o conjuncție (alăturare) cu Uranus, planeta surprizelor, ai putea să surprinzi prin acțiuni sau să reacționzi neașteptat într-un dialog cu unul dintre șefi. Tema discuțiilor vor fi banii și obținerea unor beneficii pentru munca prestată la serviciu sau într-o activitate extraprofesională.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi destul de agitată din punct de vedere emoțional și a trăirilor, frământărilor interioare. Motivele acestor stări sunt diverse, de la faptul că nu ai susținerea partenerului într-o chestiune care privește cariera până la viziunile și mentalitățile diferite pe care nu le împărtășiți. S-ar putea, prin analiză și introspecție, să-ți dai seama că mentalitățile tale sunt învechite și ar trebui să le reînnoiești.

 

Rac

 

Astăzi, ai parte de surprize de la prieteni. Cineva din grupul tău îți cere sfatul legat de o schimbare profesională, pe care intenționează să o facă pentru o remunerație mai bună. Și tu intenționezi să faci o schimbare și deși condițiile de muncă sunt mai bune, volumul s-ar putea să te depășească, așa că amâni o perioadă decizia de schimbare a jobului.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi poate aduce surprize din partea șefilor sau a conducerii instituției unde lucrezi. Pe de altă parte, și partenerul îți poate aduce vești surpriză legate de activitatea profesională sau de schimbările pe care intenționează să le facă în perioada următoare, schimbări care ar putea să vă afecteze relația de cuplu.

  

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce suprize la locul de muncă sau primești vești de la foști colegi stabiliți în străinătate. Totodată, ești indecisă dacă să participi la un eveniment, workshop, seminar sau schimb de experiență profesională, pentru că timpul nu-ți permite. S-ar putea totuși să obții o zi liberă de la serviciu și să poți participa.

 

Balanță

Situația financiară s-ar putea îmbunătăți neașteptat, primești niște sume de bani sau cadouri, dacă ai participat la un concurs. Surpriza este atât de mare, încât nu-ți vine să crezi că ești câștigătoarea unor bunuri pe care, în mod normal, nu ai fi putut să ți le permiți. În planul sentimental, apar surprize.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize și evenimente/situații neașteptate în cuplu, mariaj, parteneriate sau asocieri, în vederea unor contracte, care-ți pot aduce suplimentarea veniturilor. Totodată, este posibil să fii nevoită să sari în ajutorul cuiva din familie într-o chestiune administrativă.

 

Săgetător

 

Așteaptă-te la evenimente neprevăzute la locul de muncă, care privesc sarcinile, îndeplinirea lor sau relația cu colegii. Posibil să fii nevoită să preiei din sarcinile unui coleg, care are o problemă de sănătate. Planurile tale privind chestiuni, care privesc treburile gospodărești se schimbă și te concentrezi pe ce ai de făcut la serviciu.

 

Capricorn

 

Dacă ai în plan să faci niște investiții, nu este cea mai bună zi, pentru că poți avea pierderi. Chiar dacă evenimentele zilei de astăzi se vor învârti în jurul banilor și a bunurilor pe care le deții sau pe care îi poți obține, nu risca sume de bani pe care nu le mai poți recupera! Totodată, s-ar putea să primești de la familie niște bani sub formă de cadou.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi cu Luna, care face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Uranus, guvernatorul tău și planeta surprizelor, aduce evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu casa, spațiul de locuit. S-ar putea să rezolvi o serie de probleme în stilul specific, nonconformist și cu idei originale.

 

Pești

 

Chiar dacă, astăzi, afli niște informații sau vești care te revoltă, evită tensiunile și conflictele cu șefii sau cu persoane cu autoritate, pentru că nu faci decât să complici și mai mult lucrurile! În partea a doua a zilei, ai ajutor de la prieteni sau de la cineva apropiat în rezolvarea unor chestiuni personale.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andrei Aradits: ”M-aș căsători cu Adi Nartea”

related posts

Modifică setările cookies