Horoscop zilnic 22 octombrie 2022. Racii intră în dispute cu rudele, ce se întâmplă Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ai spor în toate chestiunile gospodărești și s-ar putea să găsești și unele soluții la o problemă care apare la serviciu. Poate chiar faci și o deplasare, să te asiguri că totul este în regulă, numai că recomandarea astrelor este să ai grijă cum comunici. Careul pe care Luna îl formează cu Marte, guvernatorul tău, s-ar putea să nu te ajute prea mult, dacă devii agresivă.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să te nemulțumească ceva în planul sentimental. S-ar putea să faci eforturi să-ți exprimi sentimentele și dacă vei decide să-i comunici partenerului de cuplu ce anume te deranjează, este posibil să ajungeți la conflicte, așa că mai bine amână discuția sau ai grijă la tonul cu care vorbești.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să-ți dorești să ieși cu familia, să mergi în locuri care-ți amintesc de copilărie, să-ți vizitezi familia, dacă locuiește în alt oraș. Și planuri de călătorie poți face împreună cu partenerul. Atenție mai pe seară, pentru că este posibil să te enervezi cu ceva și să te cerți degeaba, pentru că oricum nu poți rezolva pe loc!

 

Rac


Astăzi este posibil să intri în dispute cu rudele, în special cu părinții, așa că ar fi recomandat să nu te lansezi în conversații pe subiecte sensibile sau în care știi că aveți păreri diferite. Dacă trebuie să pleci într-o deplasare sau călătorie este posibil să intervină o amânare.

 

Leu

 

Astăzi te preocupă situația financiară, mai ales dacă este nevoie să începi niște reparații la casă, o reamenajare a spațiului de locuit sau să închei niște acte, să faci o tranzacție imobiliară. S-ar putea să faci și niște cheltuieli neprevăzute și să intri în dispute cu prietenii, care au datorii la tine și nu-au onorat promisiunea de returnare.

 

Fecioară

 

Și astăzi Luna îți traversează casa personalității și este posibil să faci planuri de achiziționare a unor bunuri pentru casă. Dacă faci planuri de ieșire în oraș, sfătuiește-te înainte cu partenerul, pentru că este posibil să nu fiți pe aceeași lungime de undă și să iasă scântei.


Balanță

 

Astăzi s-ar putea să ai nevoie de odihnă mai multă, să te reechilibrezi după o săptămână stresantă la locul de muncă. Nu te suprasolicita și folosește acest weekend să-ți recuperezi forțele! În partea a doua a zilei s-ar putea să te caute cineva din străinătate.


Scorpion

 

Astăzi ai dispoziție de socializare, să ieși cu prietenii sau să participi la diverse evenimente, târguri sau festivaluri. Îți face bine să te vezi cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult. S-ar putea să te ocupi să iei un cadou persoanei iubite sau pregătești o petrecere surpriză.

 

Săgetător

 

S-ar putea și astăzi să te preocupe cariera și activitățile profesionale și găsirea unor metode de eficientizare a timpului, pentru a te ocupa și de partener sau de cei dragi. Nu te lași până nu-ți atingi obiectivele. În partea a doua a zilei, ai o întâlnire profesională importantă.


Capricorn

 

Astăzi faci planuri de călătorie sau de participare la un curs, seminar, workshop sau pregătești un proiect profesional. S-ar putea să porți niște discuții importante, care vor duce la o decizie privind pregătirea profesională. În partea a doua a zilei, este posibil să faci niște deplasări în scop recreativ.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să apelezi la economii pentru achiziționarea unui sejur, transport pentru o călătorie, cazare sau niște bilete la un concert. De asemenea, te gândești cum să obții profit din activități extraprofesionale, pe care să le desfășori în timpul liber.

 

Pești

 

Viața de cuplu se animă astăzi odată cu trecerea Lunii prin casa relațiilor, însă s-ar putea să intervină chestiuni organizatorice a treburilor casnice și să se iște dispute între tine și partener. Este recomandat să găsiți o cale de mijloc de comunicare, să rezolvați ce aveți de rezolvat cu casa și să vă faceți timp și pentru voi.

related posts

Modifică setările cookies