Horoscop zilnic 22 septembrie 2020. Gemenii au probleme mari în viața intimă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 22 septembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă spre cunoaștere, explorare și lărgirea orizonturilor. Te adaptezi rapid la orice mediu sau mentalitate și ești deschisă să cunoști oameni noi, de la care ai de învățat. Ai putea programa o călătorie sau o delegație.

Taur

Astăzi, ai intuiție într-o situație limită sau care are legătură cu situația financiară. În planul personal, te adaptezi ușor sistemului de valori al partenerului. Posibil, în partea a doua a zilei, să întreprinzi niște acțiuni financiare legate de unele sume de bani, la care ești pusă beneficiar de către unui dintre membrii familiei.

Gemeni

Relația cu partenerul de cuplu intră astăzi în atenția ta. Poate este momentul să discutați unele aspecte importante, subiecte sensibile despre intimitate, despre faptul că îți dorești ca legătura voastră să fie profundă. Folosește-ți instinctul și rezolvă, prin comunicare deschisă, ceea ce te frământă!

Rac

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini și dead-line-uri. Atenție la faptul că vei avea tendința să intri în conflicte cu șefii, din cauza volumului mare de muncă! În altă ordine de idei, cu colegii colaborezi bine și ești mulțumită că ai parte de un anturaj plăcut.

Leu

Te bucuri astăzi de viață cu toată energia și te implici cu multă pasiune în activitățile de la serviciu, care îți stârnesc creativitatea. În planul sentimental, te poți aprinde ușor și ești dipusă să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți tranzitează sectorul asociat vieții de familie, îți aduce preocupări, în principal, pentru chestiunile gospodărești sau pentru a repara ceva ce s-a stricat. Vei lua legătura cu un meșter și mergi și la shopping să cumperi materialele necesare.

Balanță

Ai astăzi de făcut niște deplasări pentru a rezolva chestiuni care privesc casa, achiți utilități sau cumperi cele necesare. Posibil să intervină unele tensiuni între tine și partener, din cauza treburilor casnice și a faptului că amândoi vă ocupați numai de sfera profesională și timp petrecut împreună nu mai aveți.

Scorpion

Ar fi bine să nu te abați astăzi de la lista de cumpărături, pentru că ai tendința să depăsești bugetul alocat. În partea a doua a zilei, faci niște comenzi online de cărți sau materiale, care te vor ajuta în studiul tău personal.

Săgetător

Cu Luna în semnul nașterii tale, dispui de multă energie, optimism și bună dispoziție, cu care îi molipsești și pe cei din jurul tău. În sfera profesională, reusești să atragi un partener de afaceri cu care închei un contract profitabil. Totodată, poți încheia un parteneriat care nu mai funcționează.

Capricorn

Traversezi astăzi o zi în care nu ești chiar în apele tale. Deși ziua nu începe tocmai bine și ai parte de unele blocaje, la finalul zilei vei fi mulțumită de ceea ce ai reușit să rezolvi. La serviciu au loc schimbări, care nu îți sunt tocmai pe plac, însă te adaptezi din mers.

Vărsător

Ești foarte activă, astăzi, în cercul tău de prieteni, pentru că reușești, datorită dispoziției tale de a ajuta și a-i motiva pe ceilalți, să susții interesele grupului din care faci parte. Un prieten are nevoie de suport moral și cum tu ești sufletul grupului, ești alături de el.

Pești

Astăzi, este o zi favorabilă dialogurilor cu șefii și în ce privesc proiectele pe termen lung. În partea a doua a zilei, ai o întîlnire cu prietenii și ceri sfaturi legate de relația ta de cuplu, unde ai tot mai multe neînțelegeri cu partenerul, pentru că nu reușești să gestionezi criza apărută.

 

related posts

Modifică setările cookies