Horoscop zilnic 22 septembrie 2022. Taurii au parte de tensiuni în relația cu familia, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 22 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Tranzitul Lunii și astăzi prin casa asociată iubirii și aventurilor romantice ar putea să-ți aducă dispoziție de flirt, cuceriri, distracție, însă aspectele pe care Luna le face cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa prietenilor și proiectelor de viitor, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, ar putea să-ți dea planurile peste cap, să amâni o întâlnire romantică sau o întâlnire cu prietenii.

 

Taur

 

Relațiile cu familia pot devenit mai tensionate astăzi. Poate și din cauza unor conflicte mai vechi, iar contextul astral nu te ajută prea mult să clarifici situația. S-ar putea ca fiecare să aveți puncte de vedere diferite și să nu vreți să lăsați niciunul, să faceți un compromis. Așadar, dacă nu vrei să renunți la orgoliu, vei avea de pierdut sau poți strica o relație.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează și astăzi casa comunicării și ești invitată la dialog și la serviciu și în relația cu partenerul sau ceilalți membrii ai familiei. S-ar putea să fii determinată să-ți impui punctele de vedere și să nu vrei să accepți și viziunea celuilalt. Este recomandat să asculți și părerea celorlalți sau măcar să-I lași să-și ducă ideea până la capăt.

 

Rac

 

Luna tranzitează și astăzi sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. S-ar putea să fii tentată să faci niște cheltuieli, însă se pare că ai un blocaj din partea lui Saturn și nu vei putea să faci niște plăți. Ceva se întâmplă: ți-a expirat cardul, banii pe care îi așteptai nu mai intră sau poate faci greșit o plată și va dura până îți recuperezi banii.

 

Leu

 

Atenție astăzi la tendința de a fi prea autoritară cu ceilalți! Pentru că Luna îți traversează casa personalității, este posibil ca registrul astral să te facă mai orgolioasă și să ai manifestări intense și o dorință puternică de a ieși în evidență.

 

Fecioară

 

Ai grijă astăzi la starea de sănătate, pentru că este posibil să ai parte de niște disfuncții organice! Axa cardio-vasculară este activată, iar Luna formează o opoziție cu Saturn, din casa sănătății. Și la serviciu este posibil să fie mai multe situații limită, pe care va trebui să știi să le gestionezi, astfel încât să nu mai apară probleme.


Balanță

 

Chiar dacă astăzi apar discuții în grupul de prieteni, acestea vor avea rolul să clarifice anumite situații. Posibil un prieten căruia îi faci niște reproșuri să stea mai mult să se gândească și să analizeze unde a greșit în relația voastră.

 

Scorpion

 

Astăzi Luna își continuă tranzitul prin casa carierei, însă contextul astral este tensionat de aspectele pe care aceasta le face cu Uranus, planeta imprevizibilului și Saturn, planeta restricțiilor.  Ai grijă să nu-ți fie afectată imaginea și la serviciu nu intra în situații care nu te privesc!

 

Săgetător

 

Posibil să ai parte de dialoguri tensionate cu colegii de la serviciu și să aveți viziuni diferite, chiar dacă ați mai discutat aceste aspecte și nu ați reușit să ajungeți la un numitor comun. Contextul astral activează axa comunicării și informațiilor și este posibil să-ți dorești să te afirmi din punct de vedere profesional, dar Saturn din casa comunicării să nu te lase să fii foarte convingătoare atunci când prezinți o lucrare, un proiect, susții un interviu.

 

Capricorn

 

Ai grijă cum administrezi astăzi resursele financiare pe care le deții, pentru că este posibil să te lovești de unele blocaje, amânări sau evenimente surpriză, care să-ți dea peste cap planurile! Și-n planul relațional pot să intervină discuții despre cum administrezi banii pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau pot exista discuții și clarificări a unei situații care are legătură cu sfera intimă.

 

Vărsător

 

Și astăzi Luna îți traversează casa relațiilor și ai nevoie de susținere morală din partea partenerului, mai ales dacă la serviciu te confrunți cu tot felul de probleme. În relațiile cu partenerii de afaceri este posibil să ajungi mai greu la un acord, dar nu imposibil. Trebuie doar să găsești mijloacele.

 

Pești

 

Cu Luna în tranzit și astăzi prin casa muncii, se întrevăd situații și momente în care s-ar putea să reacționezi mai agresiv, dacă ți se pare că cineva te judecă, critică sau îți face observații, deși nu ești tu de vină. În partea a doua a zilei este posibil să-ți parvină niște informații care să te surprindă.

 

related posts

Modifică setările cookies