Horoscop zilnic 23 aprilie 2019. Scorpioni se pot aștepta la un cadou, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți prezic astrele pentru ziua de astăzi, marți, 23 aprilie 2019. 

Tag-uri:

BERBEC

 

Este o zi specială pentru nativii acestei zodii. Dacă nu sunteți într-o relație, este posibil să va îndrăgostiți de cineva la care nu v-ați fi așteptat. În orice caz, Cupidon pare să țină cu voi.

 

TAUR

 

Taurii nu se află în dispoziția necesară de a ieși din casă și de a socializa. Așa că își vor petrece ziua relaxându-se prin citit sau poate chiar se vor uită un film alături de cei dragi.

 

GEMENI

 

Gemenii se pregătesc de un mare eveniment din familia lor. Poate este ziua unei persoane dragi și trebuie să-i luați cadou sau poate se apropie un eveniment pe care îl așteptați demult și trebuie să va căutați o ținută pe măsură. 

 

RAC

 

Este momentul potrivit să începeți să aveți grijă de sănătatea voastră. Poate mergeți la un consult medical de rutină sau va îmbunătățiți stilul de viață. Aveți mai multă grijă la ce mâncați, faceți mult sport și dormiți mai bine.

 

LEU

 

Sunteți preocupate de imaginea voastră. Astăzi încercați noi tratamente de întreținere a corpului și descoperiți minunile pe care le face o masca numai din compuși naturali. Poate va hotărâți să mergeți la spa că n-ați mai fost demult.

 

FECIOARA

 

Aveți nevoie de o schimbare, pentru că v-ați săturat de același peisaj. Se poate să mergeți la magazin și să achiziționați o nouă mobilă, să mai schimbați puțin imaginea casei sau chiar să achiziționați o nouă locuința. În orice caz, schimbările întotdeauna aduc lucruri bune.

 

BALANȚĂ

 

Vreți să faceți o excursie cu cei dragi, însă vremea nu prea ține cu voi. Nu e nicio problemă, puteți să va distrați la fel de bine și în casă. Dacă faceți planuri pentru vacanța de Paști,  eset mai bine să luați o decizie alături de prietenii cu care veți petrece, așa că vă puteți aștepta la o vizită.

 

SCORPION

 

Cei dragi va fac un cadou surpriză că să va recompenseze pentru cât de mult i-ați ajutat. Probabil va oferă în dar un voucher la mall sau o zi la SPA. În orice caz, profitați din plin de acest dar, pentru că îl meritați.

 

SĂGETĂTOR

 

Ai foarte multă încredere în ține și simți că poți îndeplini orice îți propui. Deși această stare este potrivită pentru săptămâna aglomerată de care aveți parte. Ai grijă că ambiția să nu intervină între tine și cei dragi.

 

CAPRICORN

 

Capricornii se gândesc la niște rude îndepărtate pe care nu le-au mai văzut demult.  Plănuiți să le vizitași de paști și eset o idee excelentă.Vizita surpriză îi va bucura la fel de mult ca și pe voi.

 

PEȘTI

 

În seara asta ai hotărât să ieși în oraș pentru că îți era dor să socializezi. Se poate să mergi la un concert în aer liber sau la o seară de karaoke. Cert este că toată seară vei dansa și te vei distra cum n-ai mai făcut-o demult. 

related posts

Modifică setările cookies