Horoscop zilnic 23 aprilie 2021. Balanțele trăiesc evenimente cu puternic impact emoțional, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 23 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Rac, în sectorul vieții de familie. Așadar, până pe 11 iunie, vei depune eforturi să rezolvi unele chestiuni locative, administrative sau în relațiile de familie.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac și va activa până pe 11 iunie sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor și exprimării ideilor. Atenție, însă la cum vei folosi energia, pentru că dacă vei intra în conflicte, nu vei avea decât de pierdut! Folosește constructiv acest aspect astral!

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, în sectorul financiar. Așadar, până pe 11 iunie vei avea dese oportunități de suplimentare a veniturilor. Totodată, poți avea susținere din partea prietenilor, care te recomandă într-un proiect nou.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei carierei, ajunge în semnul nașterii tale și până pe 11 iunie îți va aduce energia de care ai nevoie, determinare, curaj și inițiative în proiectele tale personale sau profesionale. Vei avea și momente în care îți vei aduce aminte de trecut, de unele greșeli pe care le-ai comis și nu vrei să le mai repeți.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, în sectorul asociat universului interior, al meditației, trecutului și introspecției. Până pe 11 iunie, urmează o perioadă, în care îți vei redirecționa energia spre interior, pentru reechilibrare. Vei sta mai mult retrasă, fără dispoziție de socializare, doar cu gândurile tale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, unde va sta până pe 11 iunie și va activa sectorul vieții sociale, a prietenilor și planurilor de viitor. Posibil să primești niște oferte de a te implica în proiecte noi, de pe urma cărora îți vei rotunji veniturile.

 

Balanță

 

Decizia de a te implica într-un proiect nou o poți lua începând de astăzi, în urma unor transformări profunde sau evenimente cu impact emoțional. Astfel, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 11 iunie ai energie, forță și determinare să-ți îndeplinești obiectivele setate.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, în sectorul studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor, delagațiilor și filosofiei de viață. Până pe 11 iunie urmează o perioadă în care îți dorești să explorezi domenii care te pasionează, vrei să-ți lărgești orizonturile și depui efort mai mare pentru a avea rezultate bune la examene, proiecte, interviuri sau susținere de lucrări.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul avantajelor materiale, moștenirilor, resurselor deținute împreună cu partenerul. Așadar, până pe 11 iunie vei fi preocupată de aceste domenii, de interesele tale materiale și nu de puține ori vei intra în conflicte din cauza acestora, pentru a obține ceea ce ți se cuvine.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Rac, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și relațiilor parteneriale. Astfel, până pe 11 iunie, este recomandat să folosești constructiv energia lui Marte, spre a-ți rezolva unele chestiuni parteneriale. Vei avea, totuși tendințe de a intra în conflicte sau de a-ți proiecta nemulțumirile și frustrările pe partener, însă de tine depinde cum vei gestiona problemele apărute în cuplu.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul muncii și al activităților curente, semn că urmează o perioadă dinamică la serviciu. Până pe 11 iunie ar trebui să stai departe de conflicte la locul de muncă și să redirecționezi energia spre lucruri constructive, cum ar fi reorganizarea eficientă a sarcinilor.

 

Pești

 

Sfera sentimentală se activează începând de astăzi, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac. Până pe 11 iunie, vei fi mai preocupată de relația de cuplu, de petrecerea timpului împreună cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte.

related posts

Modifică setările cookies