Horoscop zilnic 23 aprilie 2023. Scorpionii singuri pot avea parte de o aventură romantică cu un bărbat


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 23 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, și-ți aduce vești bune pe partea de relații. Din punct de vedere financiar stai bine și este posibil să se îmbunătățească situația financiară și mai mult în perioada următoare, mai ales dacă ai încheiat un contract sau o colaborare nouă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să încasezi niște bani sau să cheltui mai mult, să faci niște cumpărături pentru cineva drag, un cadou sau o surpriză neașteptată. Luna formează o conjuncție cu Venus, guvernatoarea ta, așa că s-ar putea să-ți faci mai multe plăceri, să-ți achiziționezi produse verstimentare sau să mergi la un salon de înfrumusețare.

 

Gemeni

 

Luna, guvernatoarea casei banilor, formează astăzi o conjuncție cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia ta și vei avea parte de o zi în care te simți bine. Cineva din anturaj, un prieten sau chiar partenerul ar putea să-ți facă mici plăceri, surprize. De asemenea, te bucuri de popularitate în grupul de prieteni.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine să-ți aducă preocupări pentru casă și familie. Dacă ai fost la o petrecere sau vii dintr-o vacanță, se anunță o zi de odihnă, de reechilibrare fizică. Dacă ești singură, conjuncția Lunii cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa trecutului, îți scoate în cale o persoană cu care ai avut o relație în trecut.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu discuții cu prietenii și momente plăcute petrecute împreună. De asemenea, s-ar putea să primești vești sau propuneri de a te implica într-un proiect nou. Relația cu partenerul este tensionată, dar o surpriză din partea acestuia, ar putea să-ți schimbe atitudinea în raport cu acesta.

 

Fecioară

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Venus, micul benefic, în casa carierei, imaginii și reputației. Ești vedetă în grupul tău, te remarci foarte ușor și s-ar putea să îi convingi pe ceilalți foarte ușor într-o chestiune care vă privește. De asemenea, este posibil să faci niște cumpărături sau să primești un cadou de la cineva din străinătate.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil ieșirilor în spațiul social, la evenimente în oraș și întâlniri cu prietenii. De asemenea, este posibil să ai un randament intelectual ridicat dacă trebuie să acumulezi informație pentru un examen, să susții un interiu sau o lucrare în fața unei comisii.

 

Scorpion

 

Atenție, astăzi, la discuții despre bani sau poate ai impulsul de a achiziționa ceva de o valoare mai mare, fără să te consulți cu partenerul! Dacă este vorba de un minisejur, partenerul va fi încântat. De asemenea, dacă ești singură, s-ar putea să ai parte de o aventură romantică.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă o zi bogată în evenimente în planul relațional. Dacă au fost neînțelegeri, în ultima perioadă, este posibil să ajungi la o cale comună de comunicare. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai de semnat niște contracte sau să negociezi niște parteneriate săptămâna viitoare. Mercur este retrograd pe casa muncii și s-ar putea nu fii prea hotărâtă cu ce-ți dorești.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Venus, guvernatoarea casei creativității, îți aduce idei și inspirație în proiecte noi de la serviciu. Relațiile cu colegii sunt bune și este posibil să-ți iei câteva zile libere la finalul lunii, pentru a te ocupa de chestiuni personale. În relația cu șefii, pregătești o discuție legată de proiectele tale viitoare.

 

Vărsător

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Venus, micul benefic, în casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor, așa că te poți aștepta la evenimente plăcute în planul sentimental. De asemenea, dacă ești părinte, îți rezervi timp copilului.

 

Pești

 

Casa și familia sunt pe primul loc astăzi, dar și planificarea unor evenimente importante pentru tine și partenerul de cuplu. De asemenea, s-ar putea să ai ajutor de la părinți sau de la alți membri ai familiei într-o chestiune care ține de administrarea unui imobil.

 

related posts

Modifică setările cookies