Horoscop zilnic 23 august 2020. Vărsătorii fac schimbări în viața intimă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei duminică, 23 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioară, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la locul de muncă și sănătății. La serviciu se intesifică preocupările tale pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății poți lua decizii de a adopa un stil de viață sănătos, dietă și sport.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioară, în sectorul aventurii, iubirii, copiilor și activităților de creație sau de relaxare. Prin urmare, este un moment prielnic pentru plecarea într-o vacanță, la relaxare, să-ți îmbunătățești relația cu copiii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți întâlnești un partener cu care să rezonezi.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul asociat familiei, părinților, căminului și patrimoniului. Așadar, următoarea lună ești invitată să rezolvi chestiuni care privesc relațiile de familie și spațiul de locuit.

Rac

Evenimentul important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al acumulării de cunoștințe, al deplasărilor, dar și a relației cu rudele, în special cu frații. Așteaptă-te ca în următoarea lună să ai parte de evenimente care privesc domeniile enumerate.

Leu

Evenimentul zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Așadar, dacă intenționezi să-ți rotunjești conturile, ai o lună de zile în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile care vin spre tine.

Fecioară

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, astrul zilei, ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce energie și determinare în atingerea obiectivelor personale.

Balanță

Soarele ajunge astăzi în zodia Fecioarei, pe care o va traversa timp de o lună de zile. Cum sectorul subconștientului, al izolării, al trecutului, al meditației și al universului interior este cel activat, vei avea timp să-ți recuperezi forțele, să-ți pui ordine în gânduri și să faci un plan pe termen lung.

Scorpion

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, sferei sociale și a planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, aceste domenii se intensifică în următoarea lună și devin prioritare în preocupările tale.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul asociat carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. În următoarea lună se intensifică activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu străinătatea, cu diverse instituții și vei fi determinată să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată.

Capricorn

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și a convingerilor și sistemului de valori personale. Așadar, următoarea lună, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să iei decizii privind direcția pe care vrei să o urmezi în viață.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul care reprezintă banii deținuți împreună cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, banii proveniți dintr-o moștenire, un credit, un împrumut și nu în ultimul rând, sfera intimă. Așadar, sectorul financiar se dinamizează și vei căuta surse noi de venit, iar sfera intimă se activează.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, respective în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru etapa următoare de viață.

 

Share în bucate îți arata cum să pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"

related posts