Horoscop zilnic 23 august 2022. Fecioarele au pus ochii pe cineva și încearcă să-l cucerească, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 23 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioară, respectiv pe sectorul muncii, unde timp de o lună va susține activitățile profesionale și preocuparea pentru starea de sănătate. Posibil, la serviciu, să aibă loc niște schimbări, să fie nevoie să reorganizezi sarcinile, protocoalele sau programul de lucru. Din punct de vedere al sănătății este recomandat să începi o dietă.

Taur

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, vacanțelor, activităților de creație și valorificării unei pasiuni. Este un moment prielnic pentru plecarea într-o vacanță, îmbunătățirea relațiilor cu copiii și preocuparea pentru programul acestora. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți întâlnești un partener, iar dacă faci parte dintr-un cuplu îți dorești să-ți petreci mai mult timp cu partenerul.

Gemeni

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul vieții de familie, căminului, administrării patrimoniului, relațiilor cu părinții. Prin urmare, este un moment prielnic să rezolvi chestiuni, care privesc relațiile de familie și administrarea unui imobil.

Rac

Evenimentul important al zilei este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul comunicării, gândirii, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe,  deplasărilor și  relației cu frații. Posibil să începi să înveți ceva nou, să te înscrii la niște cursuri, să faci mai multe deplasări în scop administrativ sau personal și să încerci să reiei relațiile cu frații sau rude cu care ai avut neînțelegeri.

Leu

Soarele, guvernatorul tău, intră astăzi în zodia Fecioară, respectiv în sectorul banilor pe care îi obții din muncă. Recomandarea astrelor este să profiți de acest context astral pentru a negocia sau a-ți mări salariul și veniturile.

Fecioară

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, astrul zilei, ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce energie și determinare în atingerea obiectivelor personale. De aseamenea, se dinamizează axa relațională și te preocupă felul cum arăți, mai ales dacă ai în plan să cucerești pe cineva.

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, respectiv pe sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Urmează o lună de zile în care-ți vei analiza viața. Vrei să-ți pui ordine în gânduri și încerci să-ți recuperezi forțele, să faci un un bilanț și un plan pe termen lung.

Scorpion

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Aceste domenii devin prioritare pentru tine și încerci să te implici în cât mai multe proiecte, care să te pună în valoare.

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, unde activitatea se va intensifica în perioada următoare. Posibil să fii determinată să-ți demonstrezi abilitățile, experiența și capacitățile intelectuale pentru a obține o funcție sau a-ți atinge obiectivele.

Capricorn

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, străinătății, dar și convingerilor și credințelor după care te ghidezi în viață. Ești invitată în următoarea perioadă să-ți setezi niște obiective și să-ți urmezi direcția profesională.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instutiții, a banilor și bunurilor provenite dintr-o moștenire sau accesarea unui credit. Prin urmare, sectorul financiar se dinamizează și vei căuta surse noi de venit. De asemenea, se activează și sfera intimă.

Pești

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Ești invitată ca în următoarea lună să-ți rezolvi chestiuni legate de relație, de planuri pe care le faci împreună cu partenerul de cuplu. Și parteneriatele profesionale vor intra în atenția ta și îți dorești să închei un contract/parteneriat favorabil.

related posts

Modifică setările cookies