Horoscop zilnic 23 august 2023. Taurii fac declarații de dragoste persoanei de care se simt atrași fizic, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, de astăzi, prin zodia Fecioară, ești invitată, până pe 15 septembrie, să-ți reevaluezi activitatea profesională, să-ți revizuiești planurile și proiectele, în care ești implicată și să te ocupi mai mult de sănătate.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează, în mișcare retrogradă, zodia Fecioară, respectiv sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, cuceririlor și flirtului. Până pe 15 septembrie, ai ocazia să clarifici anumite chestiuni în planul sentimental, să spui lucrurilor pe nume sau să îți declari sentimentele unei persoane de care te simți atrasă.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă și până pe 15 septembrie ești invitată să rezolvi anumite chestiuni, care țin de casă, familie, spațiul de locuit, patrimoniu, dar și privind bazele emoționale. Pot avea loc dialoguri, care să-ți lămurească anumite chestiuni, care te-au frământat în ultimele săptămâni.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 15 septembrie, cu Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă prin casa comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți, urmează o perioadă în care va fi nevoie să-ți revizuiești modalitatea de comunicare. Posibil să reiei niște discuții, negocieri pentru colaborări noi sau să revii asupra unor decizii privind începerea unor cursuri.

 

Leu

 

De astăzi și până pe 15 septembrie, Mercur retrogradează prin zodia Fecioară, respectiv prin sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. S-ar putea să încerci să renegociezi salariul, să obții mai multe beneficii.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin casa personalității tale și te invită, până pe 15 septembrie, la o perioadă de revizuire a planurilor personale. S-ar putea, în următoarele trei săptămâni, să ai niște discuții lamuritoare în planul relațional.

 

Balanță

 

Mercur, planeta comunicării, își începe, astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Fecioară, la tine prin sectorul asociat trecutului, frământărilor interioare, meditației și introspecției. S-ar putea să analizezi mai mult anumite evenimente din viața ta și să ajungi la niște concluzii, până pe 15 septembrie, când Mercur revine la mișcarea directă.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 15 septembrie, Mercur, planeta comunicării, traversează, în mișcare retrogradă, sectorul prietenilor vieții sociale, planurile și proiectelor pe termen lung. În următoarele trei săptămâni, s-ar putea să ai niște discuții sincere și directe cu prietenii, în urma cărora vei decide cine îți rămâne alături și cine nu. În planul profesional, s-ar putea să reiei un proiect sau să aduci niște modificări celor pe care le ai în derulare.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează, în mișcare retrogradă, sectorul imaginii, reputației profesionale și carierei și până pe 15 septembrie, te invită la o revizuire a activităților profesionale. Pentru că Mercur este și guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor, și aici vei face niște modificări și reevaluări. 

 

Capricorn

 

Mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, de astăzi și până pe 15 septembrie, îți va aduce revizuiri în planurile care privesc perfecționarea și schimburile de experiență, în ce privesc lărgirea orizonturilor, călătoriile și principiile/credințele.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 15 septembrie, Mercur, planeta comunicării, traversează, în mișcare retrogradă, sectorul avantajelor financiare, a banilor care provin din alte surse decât salariile, dar și banii comuni deținuți cu partenerul de cuplu. Vei face schimbări și vei reevalua situația financiară. Și sectorul intim intră în vizorul tău, în următoarele trei săptămâni, și vei deschide niște subiecte sensibile.

 

Pești

 

Mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, de astăzi și până pe 15 septembrie, îți va aduce reevaluări în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Poți relua niște discuții, negocieri, să perfectezi termenii unui contract, dar cel mai bine este să semnezi după 15 septembrie, dacă acțiunea nu ai început-o înainte de retrogradare.

related posts

Modifică setările cookies