Horoscop zilnic 23 decembrie 2015. Leii au parte de o zi speciala, iar Berbecii trec printr-o incercare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 decembrie 2015. 


BERBEC

Iti este incercata rabdarea la munca, din cauza unei discutii pe care o ai cu superiorii tai. Desi apreciaza eforturile pe care le depui si sunt constienti de calitatile tale, nu par sa fie dornici sa te recompenseze pe masura. 

TAUR

Nu ai chef de nimic, nici macar sa iesi in oras cu prietenii. Desi insista sa te scoata din aceasta stare, nu au nicio sansa de reusita, iar tu inchei ziua in pat, uitandu-te la filme si seriale. 

GEMENI

Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai facut la locul de munca, iar spre sfarsitul zilei iti dai seama ca esti in criza de timp si ca trebuie sa iti revizuiesti atitudinea. 

RAC

Te straduiesti sa faci ca relatia cu partenerul sa mearga mai bine, insa simti ca el nu face niciun efort in acest sens. Incercarile tale par in zadar, in conditiile in care arata ca nu-l intereseaza prea mult de tine.

LEU

Este o zi speciala pentru tine, tinand cont ca urmeaza sa te intalnesti cu cateva rude pe care nu le-ai mai vazut de ceva vreme. Vei petrece sarbatorile alaturi de ele, iar asta iti confera o stare de bine. 

FECIOARA

Mai ai de achizitionat cateva cadouri pentru cei dragi, iar astazi esti hotarata sa rezolvi si aceasta problema. Fa-ti o lista si incearca sa fii cat mai eficienta, pentru a nu cheltui prea multi bani. 

BALANTA

Desi inceputul de zi nu este unul foarte bun, pana la urma reusesti sa iti revii, mai ales dupa ce esti anuntata ca urmeaza sa primesti niste beneficii la locul de munca.

SCORPION

Renunta la atitudinea de superioritate pe care o ai fata de cei din jurul tau, deoarece nu-ti aduce niciun beneficiu. Un pic mai mult respect ar ajuta in relatiile cu colegii. 

SAGETATOR

Este o zi importanta in ceea ce priveste viitorul tau profesional, de aceea ar fi indicat sa urmaresti orice indiciu apare in aceasta zi, deoarece ar putea sa apara o oportunitate importanta in acest sens.

CAPRICORN

Urmeaza sa pleci intr-o vacanta la care visai de ceva vreme. Te bucuri de timp de calitate alaturi de familie, intr-o locatie superba, in care poti sa te relaxezi si sa petreci sarbatorile. 

VARSATOR

Nu esti cea mai vesela persoana astazi si nici nu incerci sa ascunzi prea tare acest lucru. O problema pe care ai lasat-o nerezolvata te sacaie si nu iti da liniste, iar asta iti afecteaza starea de spirit si relatiile cu cei din jur.

PESTI

Astrele sunt de partea ta astazi, esti intr-o forma exceptionala, asa ca reusesti sa duci la bun sfarsit planurile pe care le facusei.

related posts

Modifică setările cookies